Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Vanhuksia lopetettaan!

Koto-Suomessaki tehkää ihmiset niitä hoitovalituksia ja huomautuksia epäasiallisesta hoidosta, jospa se auttas. Pitäkää omaistenne puolta, älkää luottako mihinkään ammattiauttajien systeemeihin, pelkät suunnitelmat ei auta eikä hoijja kethään!

Nämä täällä kirjottelutki auttaa kans, ko puhuttaan asioista, tullee sitä tietämismassaa, joka automaattisesti vaikuttaa.

Mie uskon nuot teän puhheet, jokka kerrotta omaistenne kohtelusta, se on karua kertomaa se totuus, mitä meile hoivan ja hoidon nimissä vanhoille ja kuoleville tarjottaan.

Näin ja koin isän kanssa, isä kuoli 9.8.2012 täysin selväpäisenä, siis isällä oli järki päässä ja viisas ihminen. Ja ilman minua ois kuollu paljon aikasemmin ja elämä ois ollu koko surkeaa ilman meitä lapsia.

Skandaali Britanniassa: ”Vanhuksia lopetetaan kuin koiria”

http://www.stara.fi/2013/01/02/skandaali-britanniassa-vanhuksia-lopeteta...

Parasta ihmisille! t. ämmi hilkkapien
http://www.laronia.com/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niin en tiä tuo ajatus, ettei politiikkoja kiinnosta, ne ei tajua pelätä vanhuksia, vanhuutta ja ennen muuta sitä ommaa vanhuuttansa, pelätkää siis isot politiikot!

Tai resurssipula!! Olen nähny senki, ettei ole resurssipula. Kyllä on virkailija-hoitajia pirtit täynä, tekijöistä on pula.

Niistä jokka välittää, niistä on pula.

Clint Itäpuu

Muutama vuosi sitten isäni kertoi että vanhuksia tapetaan Suomessa laitoksiin nälkään ja janoon. En silloin vielä uskonut häntä, vaan huolestuin väittämän takia enemmänkin isäni todellisuudentajun kunnosta. Myöhemmin olen jutellut kahden pitkään sairaanhoitoalalla työskennelleen ihmisen kanssa asiasta, ja molemmat vahvistivat isäni käsityksen asiasta totuudenmukaiseksi. Erityisessä vaarassa nopeutettuun kuolemaan ovat kuulemma ne joita kukaan ei käy koskaan katsomassa.

Jotain tarttis ruveta tekemään tälle asialle. Pitämään vaikka sitten edes asiasta ääntä kuten blogisti teki yllä.
Markkinauskovaisella hallituksella riittää rahaa ulkomaisille pankkihuijareille rajattomasti, vaan ei suomalaisten vanhusten veteen, ruokaan ja hoitoon.

Poliittisista puolueista ainoa jonka tiedän olevan kiinnostunut vanhusten hyvinvoinnista on Itsenäisyyspuolue, johon Senioripuolue taannoin yhdistyi. Jos joku lukijoista on aktiivinen jossain poliittisessa puolueessa, niin kehoitan häntä tässä pitämään tästä vanhusasiasta ääntä.

Kaikilla vanhuksilla ei ole edes lapsia huolehtimassa asioista ja katsomassa perään. Meistäkin tulee joku päivä vielä vanhoja ja/tai avuttomia.
Ja aika kuluu hämmästyttävän nopeasti.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Nonniin Klintti Itäpuinen, niin son niitten ammatti-virkamies-hoitaja-lääkäri-hallitusihmisten kans, niilei oikeasti taijja olla ommaatuntoa, net ei käsitä tai net ei välitä. No siis jess ja kiitos!

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kauniit värit taustallasi, kiitoksia uudesta lookista.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Jahas kiitos, tämäkös oli hyvempi a la ämmi hilkkapien 60v ja ihanaako tykkäät ja minua naurattaa, siis minun kuva ainaski ja ees kuva ajan mukaistethiin! Tausta on se vanha minun maalaus a la Timantit!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset