Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Onkosse Sauli Niinistön alennuspalkkio verotettavvaa tuloa?

Eppäilen, että nyt meät innostethaan taas aattelheen vääriä ratoja. Kait son ihan sama 200 kansaneustajalle ja muutamalle isolle pomolle, laskeeko net mitä alas.

Verotuksella puuttuminen ois hyvä, muttako seki homma on karanu käsistä jo aikoja sitte. Son liian monimutkasta verottajalle ittellekki.

Näitä ratoja pitäs aatella ja kulkea ja toimia kans, kaikki suosioni tälle mahtavalle verokarhulle Tenho Tikkanen ja suoraselkäselle tekemiselle ja toiminnalle, vaikka mediaa myöten yritettiin jos mitä!
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013010416504745_uu.shtml

Siis verotus oisse keino lisätä oikeuenmukasuutta, minun mielestä. Ja siis onkosse Niinistön palkkio oikeasti verotettavvaa vai eiköhän sitä ees veroteta siittä ja sillonhan sei ois verotusasiaakhaan, ois vain kaunis ele, no onkosse verotettavvaa, tiättäkös tet, on se kysymykseni.

t. Ämmi hilkkapien, joka on niin onnellinenko Suomea ei voi myyä, sitä on niin vaikea kulettaa pois a la plokisti Juha Hämäläinen!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Huomio, sillä sehän se Saulin pointti on, kun hänen verotonta palkkiota ei voi lisäverottaa, on hänen laskettava palkkiotaan. Muiden verokiilaa voidaan rukata ylös tai alas.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

No mie vilkasin tuon Marjatan linkit, sitä ei voi verottaa ja sie osasit kaunistaa jutun, ettäkö sitä ei verotus huomio, se laskee sitä palkkiota. Kiitos, taisin tajuta sen järjen.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

No siese Salon Laajan SuurKuntaSalonSeuvvun Arvosa Ihana Komea Valtuutettu älysit kuukkelilta kysellä, kiitos!!

Toivottavasti tämä kertoo just siittä, miksis sie solet valtuutettu ja mie ihmettlijä, mie uskon sinhuun, teet hyvvää työtä sielä!

Mie mutkien kautta aattelinko olen vuosia, kait vuosikymmeniä tuota mahtavaa verokarhua seuranu, niin päädyin kysehleen.

Käyttäjän marjattahalkilahtiblogituusisuomifi kuva
Marjatta Halkilahti

Eik sillai sanota et ei kysyvä tielt eksy!!
Teitin upouudessa SuurOulussa kyl viel tulee yks sun toinen eksymäänkin.
Tämmöstä voip etten tulla:
http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenv...

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #5

Tyhmähän mie olenki ja sitä olema met kaikki ja asioista puhuminen on niin hyvä-huono -napasta tai siis vastakkainasettelua meillä suomalaisilla. "Me emme asu Ruotsissa, missä julkinen keskustelu on suotavaa ja suorastaan pakollista. Me asumme Suomessa, missä päätökset tekee upseeristo ja miehistö juoksee ja kiroilee. Tämä pätee politiikan joka tasolla." (lainaus sinun plokilta)

Jos mie oisin haukiputtaalainen, mulla ois monta asiaa, tiän sen, muttako asun täälä jo valhmiiksi, mullei oiken avvaudu tämä suurkunta-yhtälö. Olen tottunu kait jo, että Oulun virkamiehet ja muut köpisijät, niin kukhaan ei vastaa misthään juurikaan eikä ees vastata kirjallissiin kysymyksiin ja on kaksinkertanen hallinto ja jos mitä, josta ei kukhaan jaksa saarnata.

Niin, jo pari vuotta sitte ylikiiminkiläiset, tuolta kymmenien kilometrien pitkien teitten takkaa tulit Ouhluun ja niinpä jopa seurakunta lopetti sieltä kaiken.

Niin ja haukiputtaalaisia ei kuunneltu, jopa kepulaiset teki kuntalaisille oharit ja liittymispäätös tehtiin.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

En siis kannata sitä verolle panoa tuosta Niinistön palkkiosta. Sehän ois taas sitä toisella käellä antamista ja ottamista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset