Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Onko meän sanomalehillä ennää mithän virkaa!

Pohjolan Sanomat/Pääkirjotus 21.1. oli niin aivoton esitys, että voin vain ihmetellä, että kuka sen höpötyksen oiken makso? Ei ollu nimeä alla. Siinä kehuttiin flunssa- ja jos mitä rokotuksia, oi voi, se oli lääketeollisuuen ja THL:n mainos. En yhtään ihmettele, ettei kukaan enää tillaa posareita, ne on täynä ylleistä ihmisten höntitystä.

Semmoset paikalliset jutut ois kiinnostavia, mutta non hakemisessa tuostaki lehestä. Ihmisten ja paikallisten aitojen asioitten löytyminen sivuilta ois jostaki kotosin.

No huomenta, mulla oli tuo lehti auki tuossa pöyällä ja piti jo tähän aikhaan tulla tänne sanohmaan nämät pari sannaa, sanomalehet eijjole misthään kotosin. Ja hyvvää huomenta kaikki maailma, kyllä se tästä, periksi ei anneta ja olhaasta taas jonaki tänäki kevättalven päivänä! t. ämmi hilkkapien

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän saraskari kuva
Marja Saraskari

Sama täällä. Lopetan Hesarin sunnuntain numerotkin.
Pohjolan Sanomat oli kyllä 1980-luvulla ihan hyvä lehti kun Kemissä ailloin asuin.
Terveisiä sinne.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Son tosi, ennen soli hyvä lehti ja kiinnostava, mutta nyttei ennää. Jess Marja ja kiitos terveisistä!

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Jos vähänkhään viittisivät perehtyä vaikka tuohon itte asihaan, sitä kirjotusta ei tuossa lehessä ois.

Sikaflunssa-episodin muistamme kaikki, viime talven flunssapiikin totesi itte THL:n tutkijat tehottomaksi ja tuon kirjotuksen tekijä jätti työnsä tekemättä, laitto mainoksen vain lehteen.

Ja vielä itte rokotusasiasta: "salainen EU-raportti paljastaa Suomessa testattavan vauvojen kuutosrokotteen vakavat haitat. Tampereen Yliopistossa on käynnissä rokotetutkimus kuutosrokotteesta. Vanhemmille suunnatussa tiedotteessa lukee, ettei rokotteen aiemmissa tutkimuksissa olisi todettu mitään odottamattomia haittavaikutuksia. Lääkevalmistaja GSK:n luottamuksellisessa raportissa EU:n viranomaisille kuitenkin raportoi..." http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=6462

Käyttäjän saraskari kuva
Marja Saraskari

Luin tuon saman uutisen. Pelottaa, kun on lapsenlapsi.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Asiaa sinä puhut.
Terveiset Länsi- Virosta!

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Vastaus otsikkosi kysymykseen:Ei.

Veikko Penttinen

Kun muutin aikoinaan tänne Espanjaan haikailin, että kuinka ne aamukahvit sujuvat ilman Hesaria. Hyvin sujuivat. Täytyy muistaa, että olihan Hesari aikoinaan tosi hyvä lehti. Varsinkin kun sunnuntaipainoksen kävi läpi viisastui maailman menosta paljon.

En ole muutamaan vuoteen tilannut edes kesäksi mökille. En edes Suomen Kuvalehteä. Siitäkin on tullut samanmoinen pliisu.

Meidän lehdistö on käsittänyt väärin, joku koira piti kai olla mutta mikä. Oliko se nyt syli-, vahti- vai rakkikoira.

Jouko Koskinen

Sitä kuusta kuuleminen:
Lehdistötuesta kiisteltyihin viestintärahoihin | Vihreä Lanka
www.vihrealanka.fi › UutisetJaa19.5.2011 – Lehdistötuki kasvoi 14,3 miljoonasta eurosta 18 miljoonaan. Syksyllä 2007 EU totesi ... Kommentit. Nosto uutiskirjeeseen (12.12.2012) ...

Yle on myös sidottu Putin / Lukashenka -tyyliin hallituksen propagandatorveksi.

Funssapiikihän ei ole pakollinen kuten asuminen, ruoka ja eräät muut pikkujutut joiden hinnat hilataan pilviin Kreikan ja muun maailman pelastamiseksi (miltä muuten?).

Flunssapiikin olen ottanut joka syksy kymmenkunta vuotta ja jokatalvinen parin viikon kuumeinen petihoito on hatara muisto vain.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset