Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Meillei ole kieliongelmaa, meilon GM-ongelma!

En voi käsittää tätä meän kotimaista kieliongelmaa. Eikö meilä ole isompia ongelmia tai ongelmia ollenkkaan. Maailma son pienentyny ja Baabelin kielisekamelska lissääntyny, niin yhet mustikat nokassa täälä pikkuruisessa Suomessa hättäilee tuommosta asiaa.

Eikös teitä huoleta, että molema maailman pankkien orjia ja sirutukset ja pakkorokotukset uhkaa, puhumattakkaan geenimanipuloinnista.

Täälä Koto-Suomessa tutkittaan kläpeile rokotusta, joka ehkäsis gm-ruuan aiheuttamia liikakasvuja. Lukekaapa tästä, mitä sioille tapahtuu! GMO ON UUSI ELÄINRÄÄKKÄYKSEN MUOTO.

http://www.anttiheikkila.com/blogi/gmo-on-uusi-elainraakkayksen-muoto/?f...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Sitä vaan suuresti ihmettelee, että meihin uppoaa kaikki potaska, mikä Atlantin takaa tulee. Oikein sylettää.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Pakkoruotsiin tuhlataan resursseja, jotka olisivat tehokkaammassa käytössä vapaassa kielivalinnassa.

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Tässä me Hilkka, jäädään vähemmistöön, mikä on aika surullista.

Suomalaiset on internoitu betonileireihin tuottamaan ja kuluttamaan. Kiivastahtisen viikon välipaloin ja laitosruoin sitkuttanut perhe suuntaa viikonloppumatkansa ostoshelvettiin, missä äiti pääsee hiplaamaan nättejä tavaroita sydämensä kyllyydestä. Isi ja lapset peesaa, kunnes vihdoin päästään täyttämään kupu hiilarien, transrasvojen, teurasjätteen ja natriumglutamaatin herkullisella yhdistelmällä.

Kotiin päästyä aikuiset vaipuu koomaan ja adhd-oireiset tenavat tappelee pelikonsolin ohjaimista, kunnes on aika taas herätä kauheaan nälkään ja tilata Mehmetiltä pari perhepizzaa. Iltakävelyllä voi poiketa ärrältä vielä jumbopussin karkkia ja sipsiä, jotta iltaviihde tuntuu täydelliseltä. No, lapsia ei nukuta ja aikuisia ei paneta, että mitäpä sitä muutakaan.

Tällaista idylliä ei gmo hetkauta, vaikka pitäisi. Gmo ylittää luonnon tuottokyvyn ja tulee osoittautumaan suureksi virheeksi. Ruoan riittävyysongelma ei johdu ylikansoituksesta, vaan siitä, että kuluttajia suhteessa tuottajiin on aivan liian vähän. Näennäinen taloudellinen tehokkuus ajaa vajaatuottamaan helppohoitoisimpia tuotteita, mikä vääristää ravinnon koostumusta.

Meidän tulisi tajuta, että olemme täysin riippuvaisia pallomme ekologisesta tasapainosta, joten resurssit pitäisi ohjata sen ylläpitämiseen. Ei siihen muutama maajussi pysty, vaikka kuinka tukia maksettaisiin.

Maassa piilee valtavat voimavarat, joita pystyy tukemaan halutessaan, kunhan tietää mitä tekee. Gmo on pahin tapa tuhota tämä voima ennen aikojaan.

Toivottavasti saamme talousromahduksen, koska sen vuoksi ihmiset alkavat palaamaan maaseudulle etsimään kadotettua luontosuhdettaan. Siellä voi olla näennäisen köyhää, mutta kaupungissa on samaan aikaan todella kurjaa, koska tukiverkkojen pettäessä sinulle ei jää mitään.

Kaikki kestävä kehitys tapahtuu luonnossa, ei kasvukeskuksissa. Sieltä käsin kasvaa vain velka ja nälkä. Talousjärjestelmän ominaisuudet ja poliittiset valinnat ovat vain peittäneet todellisuuden näkyvistä.

Itse muutin jo maalle reilun puutarhan keskelle ja tarpeen tullen sinne mahtuu pari sikaa ja kanoja. Naapurissa on kalkkunoita ja niiden sekä hevonkakkaa, eli ravinteista ei tule puute. Ainoa ongelma on että oravanpyörässä on juostava liian paljon, että jaksaisi hoitaa kaiken muun siinä ohella. Gmo:n tulo olisi viimeinen pisara. Viljaton ja muutenkin puhdas ja vähähiilarinen ravinto on paljastanut, miten saastunutta markettieväs nykyään on. Ei siihen geenimutantteja enää kaivattaisi.

Käyttäjän IirisJaakkola kuva
Iiris Jaakkola

Eihän sellainen ongelma voi olla pieni, mistä ei ole vuosikymmeniin saanut hiiskua sanaakaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset