Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Mistä uusia politiikkoja, lääkärihoitajia tai yrittäjiä?

Kuinka kukhan uskaltaa, alkaa politiikoksi tai lääkäri-hoitajaksi tai vaikka yrittäjäksi. Tämä nykymeno on yhä röyhkeämpää ja raaempaa. Syytetään ja syytetään eikä vastuuta tiä eikä kanna kukhaan yhtään mistään.

On eri asia kattoa asioita asiallisesti ja pyrkiä objektiivisuutteenko nylkeä repiä riistää ja selittää asioita joka päin ja pyörittää joka sana ja niin monta kertaa, ettei kukhan muista ees omia ajatuksiaan.

Mikä on se hyötyko systeemit on niin sekaset, ettei isokenkäset ittekhän tiä, mitä tehä pitäs ja mikä on se iloko ihminen hyökkää toisen kimppuun ja ei muutako jatkaa ja jatkaa. Ainako saa uuen sanan tai jopa lausseen, taas pyörähtää uus kierros. Tosi lapsellista tämä taso, jolla kuka sano mitä milloin ja taas käyhään kuumana ja peruskuvioita ei kato kukhan.

Joka ihminen on laulun arvonen, joka päivä elämän mittanen, eilinen muisto ja huominen vain haavekuva. Rauhottukkaa ihmiset, ei ole mithän hättä, emmä voikko aatella itte. Aatteleppa ite mille alat vai alakko milheen!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niin en tietenkhän tarkota, etteikö väärintekoja pitäs sanoa useaanki kerthaan, mutta tämä tyhjänpäivänen mässäily yksilöitten kans. Minusta se on sopimatonta eikä rakenna mithän, saa vaan vihaseksi ja pahalle päälle meät kaikki. Asiat asioina.

Ylen uutisotsikotki on nykyään niin rienaavia ja raflaavia, että ussein hoksaan jo otsikosta, että tuotapa ei tartte ees kattoa, tyhjänpäivästä riehumista vaan. Kuten vaikka iso riita, suuttui tai tämmöset sanat, pitäs olla harkitumpia ees Ylellä.

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Jahas, Hilkka
Kirjoitat vähän omassakin asiassasi

Ainakin kahdesti olen "irtisanonut" ystävyyden kun teksti on alkanut olla 45 vuoden ruohonjuuri-kokemuksella lastatun ammattilaisen sielun päälle käypää.

Mutta, mutta: hyvää tahtoa on aina tekstiesi takana, tiedosta ja kokonaisnäkemyksen kapeudesta huolimatta.

Hyvää talven alkua!

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Hyväntahtosesti ja leveä alasesti kiitän ja talven ilot alkakhoon a la hilkat ja antit kaikki ja paljon rohkeutta son vaatinu se sinun työ!

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Ihan samoja äsken pohdiskelin ja tulin siihen tulokseen, että ollaan poroja susille rakennetussa talousjärjestelmässä. Miten kukaan voi ajatella, että porojen ongelmat ratkeaisivat susien keinoilla?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

No just, nuinki sen voi sanoa ja selkeästi solet aatellu, miepä jaan ainaki tuone tverhiin sen sinun pohdinnan!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset