Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Ittekkös met tyhmennämä politiikot

Politiikot ei uskalla puhua, ko heti näkkyy kaikki kallupeissa!

Jäin miettihmäänkö Risko Uimonen aamula sano ratiossa
ja siinoli monta muutaki viisasta miestä ja siis
sanoit, että politiikot ei vastaa toimittajien kysymyksiin.
Varsinkhan livenä, niiltei saa vastauksia.
Lehteen voi enämpi penätä.

Ja syy on siis se, että jos net sannoo vähänkkään väärin tai ajattelemattomasti
kallupeissa näkkyy ja netissä raikuu.

Jäin miettihmään, että niinkösse tosiaan käy
että met itte tyhmennämä nuot politiikot jauhahmaan sitä onnetonta jargoniaa
jotei kukhan halua kuulla ja jollei tehe mithän?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Ainiin Keskusta Juha Sipilää net kehuit, että se uskaltaa elävästi puhua ja puhhuu silti sievästi ja kunnolla perustellee? Niin kyllä minustaki.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Taitavat monet edustajat olla jo valmiiksi niin tumpeloita, että he ovat riski livelähetyksiin. Asiallinen osaaja selvittää tilanteen kuin tilanteen, parhaimmillaan saa näyttämään toimittajankin kysymyksineen vähän yksinkertaisilta. Mutta harvassa ovat sellaiset kyvyt nykyään.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Joo ja sitte että eihän se politiikon homma oli esittää mithän, asioista pitäs puhua ja kunnola. Keskeneräsiä ja salhaaisuuksie ei tartte sanoa, muttako ei misthän saaha selvää, kaikki vaan höpisee. Mie tykkäsin siittä Jari Tervon plokista, jossa sanottiin tavalisilla sanoilla asiat.

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Ajatelkaas miten monesta monimutkaisesta asiasta poliitikon pitää osata antaa tyhjentävä vastaus. Kuulijan tai kysyjän vastaanotto tasosta tai halusta huolimatta. Kaikki kuitenkin johtuu jostakin. Kaikki johtaa johonkin. Jos jostain otetaan se on jostain pois. Siksi kai varovainen ja ympäripyöreä kielenkäyttö on poliitikolle ominaista?
Yhteisten asioiden hoitaminen on kinkkistä puuhaa.

.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Aivan, minusta ei olis siihen rääkkiin. Ja lapsellista ajojahtia vaikka a la Räty, vaikka asia onki sotkunen ja huono, no siis joo mie aattelen tuon kaiken mitä sie Teuvo sanot.

Niin se Uimonen sano jotenki näin senki, että oikeasti meät panhaan kysehleen ja kuuntehleen tyhmiä kysymyksiä ja sillä aikaa tehhään isoja päätöksiä ja ratkasuja.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niin ja son kyllä harha, että met muistasima, mitä politiikot millonki sano. Se vaalien alla kiemurointi on ainaski tosi alkheellista äänestäjien mielistelyä. Met äänestämä jos millä perustheella.

Harvoin net politiikkojen tekemiset jää graniittiin hakatuiksi! Mie kävin ihmettelemässä näitten kansaneustajien nimiä Itsekkyyden muistomerkillä... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015261266...

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Kansa saa sellaiset poliitkot jotka se ansaitsee ja niihin hommiin äänestää. Poliitikkoja on ihan turha sormella osoittaa.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Tässä plokissa ois kysymys siittä, että pillaamakos met itte net politiikot näilä kallupeilla ja netissä heti haukkumalla niin, ettei net kykene eikä voi vastata kysymyksiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset