Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Lääkärien leikit ja kilpirauhanen

Eilen katoin lääkäreitä ja potilaita MOT-ohjelmassa
Oli nuori tyttö, lapsi vielä, jolle sopi eri lääkeko ylleensä muile ihmisille
Ja niitä on enämpiki näitä epätavalisia potihlaita
Ja joku yhistyski niiloli, näilä erilaisilla potihlailla

En käsittäny sen erikoisasiantuntija -lääkärin jargoniaa
Siis vaikka potilas voi ellää normaalia elämää juuri tämän toisen lääkkeen kans
Se erikoislääkäri halus noudattaa ohjeita ja hoitoja, jokkon jotenki muka virallisia
Siittäki huolimatta, että net ei toiminu kaikkien potilaitten kans

Toivottavasti käsitin väärin
Lääkärit kisailee keskehnään ja potilaat joutuu jopa mielisairaahlaan

Ja Fimean eli joku lääkeasiantuntija sano, että tämä epätavanomainen on ihan ok
Lääkäriliiton pomo oli ihmeissään vain, ei osanu oikeasti ottaa kantaa

Olen huolissani hoitamattomista ja väärin hoijjetuista ihmisistä

Jos ihminen voi hyvin ja paremmin, eikö se olekkaan hyvä
Onko tärkeämpää nouvvattaa jotaki ohjeita
Onko tärkeämpää olla tekemättä virkavirheitä
Minkä tehtävän net toisista lääkäreista valituksia tekevät oiken ottavat
Valituksia toisesta lääkäristä tyytyväisistä potilaista huolimatta

Ihmetelhäänpä taas porukalla ja tsemppiä ihmiset, aatelhaankos itte!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

jokku ymmärtää, että hoitosuosituksetkin ovat vain sen hetkisen tiedon mukainen paras arvaus siitä mikä keskimäärin toimii,
paras mahollinen se ei ole kuin gaussin keskellä, tosin harvoin suositukset edes osuu siihen tai on sitä parasta mahdollista hoitoa.

aika usein suositusten lääkekin määräytyy jonkun muun kriteerin kuin havaitun tehon perusteella,
mutta joillekki rotokolla on aina tärkeintä ja suositus on määräys jota nokkimisjärjestyksessä alempien on noudatettava jos erivapautta ei ensin erikoislääkäriltä kerjätty, tia johdateltu keksimään se ite ja ehdottamaan kokeiluun haluttava hoito.

Silmätikuksi syystä tai toisesta joutunut lääkäri on pysyvästi kusessa, periaatteessa poikkeamia ei sallita.

pikkasen lääkäriä, pikkasen diplomaattia, niin erikoishoitoa tarvitsevakin potilas saattaa jäävä eloon.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Nuinhan net asiat taitaa olla, siltä nämät viestit näyttää ja kuulostaa ja perusteluita nuile sinunki väitteille on, niitä voi vaikka täältä netistä löytää ja potilaan vointihan se kriteeri pitäs olla.

Käyttäjän BenitaChristinaLipponen kuva
Benita Lipponen

Ei ne suositukset päde joka ihmiseen, ollaan jokainen aivan erilainen. Mutta sen verran kanssa tiedän että kolesteroolilääke ei sovi monellekaan. Sydäninfarktin sairastaneena ja tietty kaikki kokeet otettu. Kotiin lähtiessä lääkäri sitten kertoi lääkityksestä, mukana se kolesteroolilääke, kysyin miksi stä tarviin koska ei ole kokeiden mukaan tarvetta "sitä kuulemma annetaan kaikille infarktin saaneille" huoh....
Sitä vaan ihmettelen miksi ei lapsi sais elää täyttä elämää lääkkeillä jotka sopi vaan joutuu nyt kärsimään sitten, kovin ikävää.
Mihin on maailma menossa, ihmettelen vaan.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Surkeaa nuitten kolesterolilääkkeitten kans ja sulla itteläki. Siis minun isä ja monella muulla oli taistelemistako seku vain(?) lääkärit halus kolesterolia mitata ja lääkitä ja ihan vain iän takia. Joo ihmetelhään yhessä.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Uskomuslääkintä käyttää samaa taktiikkaa kuin denialistit ilmastotieteen suhteen: uskotellaan, että asiantuntijat erimielisiä.

"Suomen Terveysjärjestö kuulostaa hyvin viralliselta, mutta tosiasissa se on nimeään vaihtanut Suomen luontaisterveyden Liitto, joka on siis uskomushoitojen, kuten homeopatian, ja nykyään myös hyvin kovaäänisesti rokotekielteisyyden asialla. Somppi on järjestön varapuheenjohtaja."

http://suomenkuvalehti.fi/tarinoitatieteesta/mita-...

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Ja mikähän tällä filosooffi-kirjailijalla sitte oli mielessä, en ihan tajunu. Milläs rantteilla se puhu, minua kiinostas se, että jos osa potilaista tarttis tätä toista lääkettä ja toisen lääkkeen kans päätyvät eläkkelle tai mielisairaaloihin, niin ompa kumma yhtälö?

Jonku yksittäisen lääkärin ajojahista en viittis kyllä nyt puhua, mie käsitin, että puhuttas tästä lääkkeestä, joka autto joitaki paljon paremmin vai auttoko?

Ja nuista potilasjärjestöissä näen kans kysseenalaistamisen paikan, siis vertaistukihan on tärkeää, mutta niitten rahotukset vaikka voitas kattoa, siis potilasjärjestöjen toiminnan takanahan voi olla jopa rahakas lääkefirma?

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

"Oikeastihan Somppi on ottanut asiakseen lääketieteen ja uskomushoitojen epäselvillä raja-alueilla operoimisen ja jopa eettisesti epäilyttävän toiminnan. Somppi on esiintynyt muun muassa rokotevastustajana, ja hänen osuudestaan puolentoista vuoden takaiseen Oliver-pojan tapaukseen voi lukea vanhasta postauksestani." Edellisestä linkistäni

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #10

No jos puhuma siittä eilisestä MOT-ohjelmasta, niin siinähän puhuttiin muistaki lääkäreistä ja Somppia ennen oli ollu toinen lääkäri, jolta estettiin ko. hoito.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn Vastaus kommenttiin #12

Lue antamani linkki.
"Tosiasiassa kyse on muutaman lääkärin hyvin poikkeuksellisesta näkemyksestä asiaan. Heidän toimintaansa on tarttunut muun muassa Valvira, joka on jo rajoittanut kyseisten lääkärien oikeuksia määrätä kilpirauhaslääkitystä. Taustalla on todellinen huoli ja tietämys vaaroista, joita annettu T3-hoito voi sisältää."

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #13

Joo mie luin ja siis kyllä vaan, mutta siinä ohjelmassahan väitettiin, että ilman sitä, siis ehkä vaarallista lääkettä net ihmiset voi tosi huonosti ja sitä mie ihmettelen. Jos elämä on yhtä tuskaa ja mennee järkiki päästä, niin kumpi pahempi vaihtoehto?

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn Vastaus kommenttiin #14

Ohjelma oli huono ja harhautti katsojia. Kaikki MOT-ohjelmat ovat valitettavasti katsojan vastuulla.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #16

No voi olla, mutta yks mikä nyt tuli miehleen, mie en tykkää ihmisten holhoamisesta.

Jos toelaki oli kyse siittä lääkeasiasta, niin miksi ihmeessä net jokku ei sais sitä lääkettä? Voihan net vaarallisuuet niile sanoa, mutta annettas niile mahollisuus saaha sitä, joka niitä auttaa?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Maaret Kare-Taipalus tuola minun Naamakirjan sivulla sannoo tuosta tuomitsevasta asentteesta:

Tätä kilpirauhas "kähinää" on aikasemminkin tullut telkkarista. Kyllä potilas vaikuttaa olevan vain se välttämätön paha näisä lääkefirmojen ja lääkäreiden kisoissa. Lääkäreille meno tympäsee muutenkin, kun yli 60 vuotta elänyt jo kättelyssä on syönyt ja elänyt muutenkin väärin.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Kuulosti leväperäseltä hoitohommalta, minusta ainaki. Siis kiitos toela seikkaperäsestä ja selvästi rehellisestä kommentista ja kurjaa siis tuo potilaan kohtelu kuitenki kyseiselläki lääkärille, se siittä välittämisestä. Et päässy lääkärille, mutta lääkheitä ja kokkeita kyllä sait osaksesti ja laskun maksut, voi voi.

Ja siis nyt kiinostaa, oliko koko MOT ohjelma sittenki Sompin puolustamiseksi jotenki niinko kyhätty.

Jos hoito on kertomasi mukasta, niin sehän on moraalitonta ja välinpitämätöntä, vaikka siis kohtaamiset hyvin henkilökohtasia ja tuntheet pelissä myös lääkärillä, siis ohjelmasta käsitin, että Sompi suri potilaan ja ittensä puolesta, mutta senhän ei nyt senttään pitäs olla ohjelman juoni. Siinä kyllä sanottiin, ettei eri instanssit kommentoineet jo oikeudessa olevia asioita ja siksi aattelin, että paljon annettiin aikaa semmoselle senttimenttaaliselle kuvaukselle ja maalailulle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset