Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Uusi Suomi -uutiset pettymys

Uusi Suomi -uutiset on amerikkalaisten ja natolaisten ajatusten läpäisemiä, siis tosi harmiko, tethän voisitta oikeasti tutkia asioita.

Vähemmän uutisia vois olla enemmän. Ehtisittä kattohmaan kunnolla asioita ja käsitellä ja selostaa syvemmin ko muut tavanomaiset tahot.

Otsakkeet räikeitä ja ronskeja ja samat asiat joka puolella jo monheen kerttaan toistettuna, jopa Hesarissa ja Ylessä.

Perussuomalaisten mitätöinti on jotenki kans raakaa, ko hyvän työnhän net yrittää nekki tehä, non vain vähän erilaisia nuoria.

Niin ja julkisen sektorin suojeleminen ihan kummallisesti, vaikka luulis henkkeen sopivan reilun ja kriittisenki asioihin perehtymisen ja julkasemisen. Tarkotan ihan näitä laitoksia ja virastoja ja niitten toimintaa ja lausuntoja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Tästä Venäjän varotuksesta Virolle -otsikosta vetasin herhneen nokkaan, kyllä sitä kannattaaki isoja otsikoita ilmatilaloukkauksista ja vielä Putin-kritiikolta tehä, lueppa tarkoin, paljon porua, vähän villoja:

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/72354-ft-suomikin...

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Ihmekö tuo mistä kirjoitat, onhan Suomi maailman amerikkalaisin maa.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia
Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Voip olla, mutta munaukset ovat ihan suomalaisten omia, kun 'amerikkalaisuutta' ei oikein kunnolla täällä tunneta. :D

Se kun on paljon monipuolisempaa kuin koko eurooppalaisuus tai eurofantsuttelu, jota virallinen Suomi palvoo sokeasti. Jopa talebanilaisella (ei stahanovilaisella) tarmolla:
http://yle.fi/uutiset/euroopan_sosialistit_kataine...

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #10

Hyvä kommentti, miehän aattelen sota- lääke- ja ruokateollisuutta, jonka vallassa ja innottamia Eurostoliitto on ja siis Nato!!! Joo amerikkalaisuus on mulle sitä isoa rahhaa, jonka hintana on meän suomalaisten elämä ja terveys ja maa kait meiltä on jo menny.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari Vastaus kommenttiin #12

Keskilännessä eläissämme pikkurahallaki pärjäsimme aika hyvin, ku hinnat olivat 20-35% halvempia kuin Suomessa. :D
Autot 60% halvempia. No, siit on aikaa...

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

En ole seurannut USn PS-uutisia.

Media laidasta laitaan pitää PSia esillä jatkuvasti, mikä on aina satanut heidän laariinsa. Tämä on tarkoituskin. Kannanottajien ja äänestäjien muutoshalu ohjataan porvarillisten tahojen, ei SDPn hyväksi.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Kyllä vaan ja Soinihan itte antaa kans mallia siinä esilletuloissa asiassako asiassa eikä sano mittään oikeasti.

Jukka Laine

Uutiset ovat politisoituneet. Puolustusministeri Haglundin näkemykset ovat jo osittain koomisia. Valitettavasti ne ovat virallisen Suonen näkemys. Viron yhden totuuden ihaileminen ei onneksi tarkoita sitä että Suomi muuttuu Eestiksi.

Yle esimerkiksi on esittänyt vastineeksi myös totuudenmukaisia uutisia Ukrainasta. Mitä ukrainalaiset oikeasti ajattelevat asioista, siitä meillä ei uutisoida. Tiedämme vain Ukrainan pääministerin ja presidentin näkemykset. Ja ne taas edustavat jotain muuta varmasti kuin kansan mielipidettä.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Aivan, jos vaikka aatelhaan Ukrainaa, niin kauheaa niile ihmisille sielä ja se soppa on paha ilman lännen härkkimistä, voi voi. Mutta hyvä oisko uutisointi ois hygienistä ainaki Suomessa tai ees täälä Uuessa Suomessa...

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Ihan turhan vaarallista ja kovaa leikkiä se Putin jopa rauhallisella Itämerellä harjoittaa, kun on päässyt veren makuun Ukrainassa.. Panisi jäitä karvalakkiinsa:
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12887430047...

Ruotsalaisetkin huolestuvat, vaikkeivät ole varsinaisesti konfliktoineet yli 200 vuoteen. :D

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #11

Joo meitähän pelotelhaan minkä kerkiävät ja myös Ylet ja muut ja siis ruottalaisten sanomiset mie lasken viehreeni, rakastan ruottalaisia, mutta net sitä vasta pelkääki Venäjää.

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Ymmärrän kyllä Usarin luonteelle sopivan tarkoitushakuisen materiaalin tuputtamisen, mutta Ylen tarjoilema sotapropaganda verovaroin on puistattavaa. Sellaista ihmisiä halveksivaa mentaalipornografiaa, joka yleensä on ominaista vain kaupallisille toimijoille.

Hirmu työlästä käydä läpi niin USAn, Britannian kuin Venäjänkin lehdet ja lisäksi muutamia vaihtoehtosaitteja ympäriinsä, jotta saisi kohtuullisen objektiivisen kokonaiskäsityksen.

Siinä valossa meikäläisen median asiantuntijoikseen raahaamat "tutkimustahot" ovat mielestäni käsittämättömän heikosti perillä tai sitten määrätty tahallaan manipuloimaan mielipiteitä.

Maailma olisi täynnä mielenkiintoisia asioita, mutta samaa uutista uusitaan niin moneen kertaan, että siihen väsähtää kuka tahansa. Mikäs siinä, jos olisi oikeasti tärkeä uutinen, mutta kun yleensä ei ole mitään sanottavaa ja sitä toistetaan kymmeniä kertoja.

Tyypillisin epäuutinen on pitkäkestoiseen tapahtumaan laadittu draama, jossa kerrotaan vähän väliä, ettei mitään ole vielä tapahtunut. Lopulta tunnelma lässähtää siihen, että "jää nähtäväksi, mitä tässä kokouksessa saatiin aikaan".

Hittojako sinne menee kyyläämään, ellei kykene tekemään minkäänlaista analyysia. Ja vielä kameroiden kanssa.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Joo kiitos loistokommentista, mieki oisin sanonu nuin, jos oisin osanu sanoa. Ja tosi on, ulkomailla elettään eri ilmapiirissä, sielä uutisointiki on erilaista. Ja Yle on kyllä täys fiasko ja net jankkausuutiset. Iso kiitos Isosaari Timo, olet hyvä, kunnioitukseni!

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Kiitos pääministerille ministerivalinnoistaan. Perinteisin valinnoin olisi vanha meno jatkunut.
Minä sovinisti olisin toki toivonut ministeriksi osaavaa miestä.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Ohhoh no kiitos sitte, mitäs muutosta sie eniten nyt näiltä ministereiltä ootat?

Mie katoin telkkarissako olit Tuomioja, Kanerva ja Väyrynen ja tykkäsin kovasti, vanhat miehet puhuit järkeviä, komppaan vanhoja miehiä politiikkaan ainakiko puhuttaan sekkaantumisista ulkomaitten asioihin.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Saisivat lopettaa velkarahalla toimivan ulkomaanapumme.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #19

Joo nuot velat saisit kyllä kattoa ja net pelastustoimet ei kait oiken ees toimi ja avustustyöntekijät ittekki sannoo, että son isoa bisnestä eikä niinko ennen aitoa vilpitöntä heikkojen auttamista.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Laronia. Minä rakastan teitä. Suhde kanssanne ei kuitenkaan onnistuisi koska olen naimisissa enkä ole moniavioinen mormooni enkä muselmaani.
Sovinisti tuskin olisin, jos kaikki naiset olisivat vaimoni ja Teidän kaltaisia.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Joo mieki rakastan sinua ja sinun vaimoaki ja katoppako sait olle oiken muusana mulle, mie niin innostuin tuosta ylemmästä sanaparista kommentissasti!

http://hilkkalaronia.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1767...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset