Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Pakkorokotukset lääkäri-hoitajille

Ylen uutisekki pokkana vain sannoo, ettäkö net ei ota flunssapiikkejä, net pakotethaan ottahmaan flunssarokotukset?

Ja samaiset Ylen (muka)ammattitoimittajat luki muutama päivä sitte, kuinka taas epäonnistuttiin flunssapiikkien kans, net ei toimi nyky flunssiin.

Tämä juontaa ilmeisesti juurensa THL:n ison ja isojen pomojen rokotebisneshommiin. Net on semmosissa mukana, kuten tunnettu tosi asia.

Pelottelu on vanhanaikasta ja tämä terveys-muka-bisnes haihtukhoon takasin amerikoihin, älkääkä ihmiset ottako mitä sattuu rokotuksia. Aikusena ihmisenä jokhaisen pitäs käsittää otttaa asioista selvää ihan itte, tietoa on ja aatella rohkeasti ihan itte. 

Asiantuntijansa kannattaa oikeasti harkiten valita eikä sitäkhän uskoa, itte pittää aatella. Ei saa uskoa ittekeskeisseen häikäilemättöhmään propagandaan. 

Nooh kaiken kaikkiaanhan suunta onki hyvä, päivältä suomalaiset voi paremmin, vaikkei nouvvatakkaan meile Yen toimittamia ruokasuosituksia eikä muitakhaan kysseenalasia ohjeita, pikkuhiljaa, jess ja huomenta!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Kuinka huonosti tässä kohehlaankkaan ammatti-ihmisiä!

Niin ja sitäki ihmettelenko lääkäri-hoitajista alkaa olla pula ja niitä houkutelhaan ulkomailta, niin eikö voijja luottaa niitten ommaan ammattitaittoon!!!?

Käyttäjän TimoKalliokoski kuva
Timo Kalliokoski

Kumman vähän lääkärit ja hoitajat ottavat rokotteita, siihen nähden kuibnka siunauksellsia ne ovat. Luulisi heidän tietävän.............

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niin just, aatella, net taitavat tietää...

Käyttäjän tuomaslantto kuva
Tuomas Lantto

Nii-in, ne tosiaan taitaa tietää jotain mitä muille ei kerrota.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Ja mitähän siittä oikeasti seuraa, jos nämät, jokka jostain omasta mielestään varmasti viissaasta syystä ei suostu niihin rokotuksiin, alettaan pakkorokottaan...?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset