Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Kotikutosta Oulu-postia

  • Kotikutosta Oulu-postia

Postilaatikkoon putos taas Oulun kaupungin kivoja ja sieviä höpinöitä, jokkon löysästi kirjotettu. En tykkää tämmösestä verorahojen käytöstä, mutta otin ja katoin Oulu-posti 4/2015. että mitä siinä lukkee. Ja kiinostuin valinnanvappauesta terveysaseman valinnassa. Enkä saanu selvää.

Isola lukkee, että ovat muuttuneet kotiosotteen mukasiksi, mikäli et ole itte valinnu kirjallisesti tai verkossa. 

Sitte lukkee itte tekstissä, että aiemmin määräytyneet 2011 osotteen mukasesti tai itte tekemän ilmotuksen mukkaan, joka on edelleen voimassa. Ja että jatkossa terveysasema vaihtuu automaattisesti muutossa. Itte valittu ei vaihu muutossa, vaan vaihosta tullee tehä ilmotus. 

Ja mustalla ja isolla lukkee, että jos ei ole valinnu terveysasemaa, vaihtuu ajantasesti aina muuton yheydessä. Ja taas isolla ja mustalla, jos on valinnu terveysaseman, kunnes sen itte haluaa vaihtaa...

Ei lue, mistä lähtien muuttuu osotteen mukkaan vai muuttuuko tänä armonvuonna 2015 armonkuukautena 09 armonpäivänä 02. kun lehti postilaatikosta tipahti.

p.s. 1. Kuinka vanhat ja kipeät voi toimia ja saaha selvää asioista vai kelle tämä  lehti on tarkotettu. Mie en ainakhaan saa selvää, mikä idea sekavassa monivärisessä höpötyslehessä on, mihin sillä pyrittään.

P.s. 2.  Tekispä Teknologiakaupunki Ouluki kunnolliset, järkevät nettisivut, kuten esimerkiksi Verottaja.fi ja lopettas tämmösen roskan levittämisen toisten koteihin, vaikka ovessani lukkee, EI ILMAISJAKELUA!

P.s. 3. Joo hauskaa torstaita ja eijjollu isot murhheet, mutta olhaasta taas jonaki! t. hilkkapien onnentyär ämmi

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Totta net vois olla parempi viestintään, mutta vaativat ne sivut sitten ajantasallapitoa. Se ei aina näytä luonnistuvan.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Oulun kaupungin sivut on niin epäselvät ja nolot, ettei voikko ihmetellä, että maksetaanko niistä jollekki. Verottaja.fi -sivut maksanu varmasti paljon, mutta ihan varmasti säästäämä kaikki niitten kans, jopa verottajat itte.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Minulla meni lehti lukematta suoraan kiukaan sytykkeiksi. Antoi mukavat löylyt;)))

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #3

Niin just, sulloli sille ees käyttöä!

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Kyllä Oulu on hieno kaupunki täälon hienoja ihmisiä ja pari kaupungin työntekijää otti yhteyttä tämän plokin tiimoilta ja oiken selvitti minun kans, että mihisse mie saan mennä, sinne minne itte haluan, jos tartten mennä. Ilonen kiitos ja työniloa heile ja kaikile!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset