Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Posti ei ossaa käyttää postiosotetta, rahastaa ossaa


Viime vuen puolella vein pienen keveän pahviputken tuohon R-kioskille ja maksoin 7,90 ja R-kioskin myyjä sano, ettei pakettikorttia tarvita.

Maalausta ei kuitenkhaan alkanu kuuluua vastaanottajalle ja se hoksaski, että anto oikean postiosotteen, mutta ensin vahingossa väärän puhelinnumeron. Sitte se vasthaanottaja kävi kyselemässä sitä kotikaupunkinsa posteista ja kerto tilantteen. Sielä sanottiin, ettei ole palautettu lähettäjällekkään, ei vaan löyvvy.

Mie itte laitoin kyselyn palautelomakkeella ja huutelin Twitterissäki, että miten asiaa voi hoitaa.

No sitten sain sähköpostiini viestin, paketti on tuotu takasin tuohon R-kioskille ja voin lunastaa sen 7,90 €:lla ja lähettää uuestaan 7,90 €:lla!

Nyt kävin R-kioskilla ihmettelemässä sitä pakettiani, mutten vielä lunastanu, nyt haluan vähän miettiä, luovutanko paketin postille, myyjä ei tienny, mitä sille tehhään vai maksanko 3 kertaa 7,90 € yhen pikkumaalauksen kulettamisesta lähikaupunkhiin.

Matematiikka on se, että jos on puhelinnumero, he soittaa siihen, mutta eivät lähetä lappua osotteesseen, joka paketin päällä luki, koska oli se puhelinnumero. Ei haluta käyttää postiosotetta, vaikkei se toiminutkaan, se puhelinnumero, uuuh. Mutta rahastaa haluttaan!

Että semmosta palvelua. Nyt yritän tavottaa maalauksen vastaanottajaa, haluaako hän maksaa monta maksua? Minusta näin ei palvella asiakkaita.

Toivon, ettei kukaan lähetä postin kautta mulle mittään enkä aijjo itte ennää käyttää postia. Tätä olen jo harkinnut ennenki, mutta tämä hassu taphaus, kerto mulle, etten ole tarpheeks taidollinen postiasiakkaaksi.

Rakhauella ja ihmetyksellä suomalaiset, onkohan meistä palvehleen kettään ja mithään. En ole ylpeä postista ainakhaan. t. hilkkapien onnentyär ämmi Oulun kaupungista
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän marjattahalkilahtiblogituusisuomifi kuva
Marjatta Halkilahti

Moikka!

En tiiä saako mainostaa, mutta teen sen nyt. Käytä tätä: http://www.kaukokiito.fi/#p/kaukokiito/paivin

Silloin viimeks, kun posti takkuili, lakkotilanne tais olla (joulukuun alussa) totesivat postissa (Salo) itsekin, että ei ole takuita meneekö paketti perille siinä ajassa kun oli tarve. Suosittelivat bussia. No minä käytin.

Hyvin meni. Ja nopeasti. Siinä pystyy viel seuraamaan, miten lähetys etenee!

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Hiijjohooi kiitos linkistä ja tuossahanse sitte on. Panin taltteen jo linkin, että jossei sais sanoa, mutta näin tämän homman pitäski toimia. Toinen toista tukien, juu ja jess ja hallaus!

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Nonniin, kiitos tästäki mun Seija ystävälle ja tämänki mie otan käythöön!

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Lähetä seuraavankerran NetPostina tai säköpostilla, näitä ainakin näytetään suositeltavan käyttämään tavallisen postin sijaan. Jouluna Postilla sentään oli kamppanja että "harva asia on korvattavissa sähköisesti - tunteet ei koskaan." Silti syövät sanansa. Varmin tapa kuitenkin yhä nykyään saada paketti perille on viedä se itse.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Joo eiköhän posti ole osottanu tarpheeksi selvästi, ettei sen palvelujen käyttö ole järkevää. Naamakirjan kommenteissa tähän linkitykseen on lissää surusia tarinoita, kuika paketit ja postit ei koskhaan saapunu perile. Hinta on kyllä otettu, vaikkei työtä tehty niinko tehä ois pitäny.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Hilkka

... älä muuta sano !

Esimerkki: Asumme n.1,8 km Tampereen keskustasta postinumero 33900:ssa Hatanpäällä, josta melkein Hallituskadun posti 33200 Viinikanlahden yli näkyy tai Rautatienkadun pääposti 33100. Siellä keskustassa asioimme kävelleen lähes joka päivä. Postinumero 33900 on laaja alue ja painottuu kauas pois asuinalueemme pohjoispäästä Hatanpäästä.

Saapuva pakettiposti tulee n. 4 km:n päähän R-kioskiin, bussilla paikkaan "ei mitään" Nuolialantie 53, 33900 Tre. Isommat lähetykset ja kirjatut kirjeet Pirkkalaan 33960 n.8 km.
Nettiposti on Salessa 200 m. Mitä minä siellä teen noutamassa, kun netistä en yksinkertaisesti osta mitään saapuvaa.

Posti ei taipunut mitenkään reklamaatiooni rumasti sanottuna: "mitä h....tä minun täytyy tamprelaisena matkustaa bussilla 4-8 km edestakaisin jonkun pikkulähetyksen vuoksi jonnekin kohteeseen "ei mitään", enkä voi määritellä saapuvan postin paikkaa esim. lähimpään 33200 pisteeseen."
... vastaus: ei voi koska postinumero on tuo 33900 !

Täytyy varmaan sopia kaverini kanssa c/o paikka pakettipostipaikaksi Tampereen keskustassa 33100 ja antaa lähettäjälle oma kännykkänumeroni. Se on siinä.
... tai Matkahuoltoon, joka on 1,2 km:n päässä postinumero 33100.

Poliisilaitoskin uhkasi lähettää uusitun passini jonnekin R-kioskiin. Sanoin, ettei käy. Tulen hakemaan sen teiltä 1,2 km:n päästä ja valvon, että vanha passini tuhotaan asianmukaisesti ja kirjataan tuhotuksi. Onnistui.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Aivan ihmeellistä, posti tuhoaa ihan itte ittensä ja tuommonen meininki kertoo postista täsmälleen, missä olhaan mukana. Mitähän keksittäs tuole teän postiasialle?

Mutta onhanse seki johdon palkkaus ja firma tuota tasoa, ei tehä töitä oikeasti eikä palvella ihmisiä, itteä vain.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Son Samrt-niminen palvelu, jolla pilasin tuon lähettämiseni. R-kioskilla oli porukkaa, joka nimesi asiani ja sanoit, että monet lähetykset pallautu ja että lähettäjät joutu lunastaan niitä, jos ees älysit tulla kysyhmään. Ja että ihmiset ei tiä, niinko en miekkään enkä ees aijjo käyttää Posti Grouppia ennää.

Lunastin maalaukseni, vastaanottaja haluaa maksaa ja ihan itte hakea sen minun tyköä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset