Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Mieli kirkhaaksi ja paita puhtaaksi

Meiton höntitetty ja molema antahneet isokenkästen tehä mitä sattuu. En usko, että pienet kiemuroitten oikasut tässä ennää auttaa, ko Suomi kerta on jo katastrooffin parthaalla ja vähäväkisiltäki pittää ottaa lopukki pois.

Eurostoliiton meininki on huono ja Suomi ryömii amerikkalaisen sota-raha-lääke--lahjus-ajattelemattomuuen ja kaikin puolisen kyvyttömyyen liemissä.

Eikä pöytä puhistu, vaikka kuinka sensaatiosta sensaatioon kulema. Yhtä höpötystä.

Työllistäminenki on bisnestä. Tekesin hommia ei kaikkien sielu sietäs.

Perustulon pitäs olla noin 1200 euroa kuussa ja tuet ja verot pois tuohon summaan asti. Asukkoon missä haluavat ja tehköön valintansa itte, jokka tuolla summalla ellää.

Verotus ja harmaatallous pois suojelusta, siivottas sieltä se, mikä ihan laillisinki konstein viijjään pois verojen kerruusta.

Meät on höntitetty avuttomiksi ja tyytymättömiksi ja se Suomenki uuistuminen kait sitte tullee tapahtuun sillain, että tapelhaan kaikki keskehnään ja kaikki kaikkia vasthaan ympäri pallon ja jokku bildenbergiläiset kerrää rahat ittelheen. 

Tai rohkasema mielemme ja käymä silmät auki etheenpäin. Uskallama nähä, mitesse tämä maa nyt makkaa. Emmä ala pelkäähmään emmäkä anna höntittää itteämme!

Hauskaa päivää kaikile! t. ämmi-onnentyär-hilkkapien-eimikhän!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Pieniä ihmisiä muistaa verottaja sitten nyljeskellä... ehdotti tuossa juuri, että tämän vanhan pienen asuin- liikekerrostalon kiinteistövero kymmenkertaistettas... no tämä jää kylmilleen sitten, taas... jos eivät muuta suunnitelmiaan...https://www.facebook.com/groups/201604449909584/?ref=bookmarks

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Joo verottaja nylkee pieniä ihmisiä ja muutenki systeemi kyttää nappivarkhaat jopa kyttäyskaavakkeella verottajan sivulla, jonka tulokset ihan naurettavvaa luokkaa ja Ylen toimittajariepu selittää vielä pokkana, montaki kyttäysilmotusta ja montaki tutkinttaan päässy, ei montakkaan.

Sain auki tuon kopioimalla osotteen ja siis onkosse kuntaverotusta se vero, jokon teilä nousemassa. Mie panin liittymispyynnön vasiten, kannatuksen vuoksi, vanhoja rakennuksia pitäs vaalia ja pittää kunnossa ja käyttää kans ja pelastaakki!

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Ei bilderbergiläisten rahoilla niin väliä, mutta kun haalivat niillä virtuaalirahoillaan eli lasihelmillään ja vähän muutenkin kaiken reaaliomaisuuden käskyvaltansa alle.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Kyllä ja muutenki tuo bilderbelisäisyys okhoon plokissani esimerkkinä muustaki hyvä-veli-suhmuroinnista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset