Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Onse niin vaikea käsittää


Obama meni Merkelin tueksi TTIP:n puolesta ja sen Obaman tuleminen höpisseen sen sopimuksen puolesta saiki kait monia ihmisiä kääntyhmään TTIP:tä vasthaan? TTIP on minusta huono asia. (Ykkösaamu tännäänki RadioYle1)

Ydinvoima-asiat on varmasti kehittynheet, mutta minusta aurinkoenergia on hieno homma ja jopa Aaltoyliopiston proffia on puhunu tosi kommeita sen puolesta ja nytko onse mielenosotus Fennovoimaa vasthaan Pyhäjoella, se karkottaa ihan fiksuja ihmisiä vastustamasta moraalitonta ja ilmeisen falsiki Pyhäjoki-hanketta eli käyvät välinpitämättömiksi, ei jaksa, kohtuus kaikessa?

Ylen uutiset ja poliisi reagoi vahvasti kuten Reijo Tossavainen tviitissään: "Fennovoimaa vastaan 100 mielenosoittajaa. Silti tv-uutisissa ykkösuutinen. Jos 1000 osoittaa mieltä vammaisten puolesta, nolla uutista."

Tosi vaikea tämmösen tavalisen hoksata, miten ja miksi meät panhaan juoksehmaan jonku jutun perässä. Nähä, mikä minusta sitte on oikein. Onse niin toela vaikeaa aatella itte asioita ja älytä tätä maailmaa.

Kaikki olhan pösilöitä, mutta kait joku oikeudentunto ja totuudellisuus on net, joila met kaikki yritämä kattoa näitä ja muitaki asioita. Meitä pelotelhaan ja höntitethään joka suunnasta ja on niin helppoa lipsahtaa liijjottelhuun tai mitätöinttiin siltä kultaselta keskitieltä.

Rauha kanssanne, siunausta ja onnea elähmäänne! Syyttely ei joha mihinkkään ja eikös jokhainen saa olla vappaasti sitä mieltä, mitä on. Hei hei pai pai pus pus t. hilkkapien kukkapurkki suurpösilö!
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

Kyllä taaski olet oikealla asialla.

Obama kävi täällä Euroopassa manipuloimassa meitä.

Ajattelin häntä rauhan mieheksi, ku sai sen rauhanpalkinnonki. Petyin,
sotakoneita tuo ja luppailee joka suuntaan suurta tukea, ku sota syttyy.

Mikä sota?

No, kyllähän tuommosesta aseitten kalistelusta voi jo sota syttyäkki.
Mejän suomalaisten on viisasta pittää pää kylmänä,
eikä mennä virolaisten ja puolalaisten hysterihan mukhan.

Joo siitä atomivoimalasta olen sammaa mieltä kans. Vanhanaikainen enegiamuoto sanovat oikein viishat atomienergiasta. Useat valtiothan siitä jo pois pyrkivät.
Me ku olhan niin jääräpäisiä, että ku jotaki päätethin eihän sitä voi perua meni sitte sythen tai sauvhen.

Niin, eihän tässä ole muuta vaihtoehtoa, ku kattella mitä tästä kaikesta tuleman pittää.
Toivothan ny ainakin, että hyvvää.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Manipulointi - siinähän on just se sana, joka soppii tähän plokkiin. Toinen tuo, joka soppii ja jota tosiaan kaikin tarttema - pää kylmänä! Jess muutenki ja kiitos sie ihana Elle ja Marketta ja syänmerkki!

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari
Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Joo olipa se hieno!

Ja voihanse Aalto yliopisto suositellakki aaltoenergiaa, sehän ois nimeä myöten sointuva ja yhtheensopiva aaltojen kesken, jniin että jospa met emmä vain tiä?

Ja tullee miehleen se Lauri Viidan Luominen, ...aallon alla aalto uus ...yli ajan, aihneen!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset