Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Yleleaks ja Uutisvuoto joutaskohan jo unhohlaan

Ei uusia oivalluksia eikä oiken ees hauskuutta. Myötähävetti oikeasthaan sen Baba Lybeckinki puolesta, se nauro niinko ymmärtämätön hölmöilyille.

Se Yleleaksin loppulauluki, tyhjä piste iin päälle, tyhmä ja alkkeellinen.

Uutisvuodon seksipuhheissiinki ne esittäjät oli vähän liian vanhoja vai olenko mie itte liian vanha. Siis jotenki niin turhanaikasta hömpänpömppää.

Ja kuinka ussein näitäki mainostettaan muitten ohjelmien alussa! En tajua, mikä ero on mainostelevisioilla ja näillä Ylen kanavilla, jokka niitä trailereita ajjaa niinko mainostelevisiot mainoksia.

Pahintahan siis on, että nämäkki ohjelmat tuotettaan verovaroin. 

No kiitosko sain sanoa ja ei tämä nyt niin iso murhe ole, mutta ehkä tutkimisen arvonen, kuka tämmösiä ohjelmia kaipaa ja haluaa.

Hauskaa Vappua kaikile ja empä malta olla laittamatta tätä pientä marssilaulua, kiitos Antti Niemelä. Ei kylläkhään mulle ole ihan täyellinen, miehän vastustan Pyhäjoen Fennovoima -hanketta kans!

https://www.youtube.com/watch?v=vF_6mhK9Oy8

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (29 kommenttia)

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Yleleaks lopetettiin, liekö piikitelleet liikaa ja joku ottanut itteensa. olisivat ennemmin voineet lopettaa uutisvuodon, taso laskenut jo pitkän aikaa.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Ai sekös loppuki, kiitos tiedosta, eilen katoin sattumalta nuot ohjelmat ja hämmästyin sitä tyhjänpäiväsyyttä. Ja tosiaan Uutisvuodossa ei ollu sitäkhään mittään.

Käyttäjän TimoHeikkila kuva
Timo Heikkilä

Valitettavasti yle-leaks loppuu. Pitäähän nyt satiiria olla. Jollei kaikki tykkää niin eihän se sitä tarkoita, että pitää lopettaa. Minun verorahat mieluummin yle-leaks'siin kuin propagandaan. En nyt sano mitä asioita Yle propagoi, kun ne lukee jo siellä Ylen tehtävissä.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #5

Joo satiiri on ok ja tarppeellista, sitähän tuossa juutuupissa just oli?

Sei vain minusta ollu niinko asiaa, puuttu sanomaa. Vähän yritystä, mutta kova halua hihityttää meitä katsojia sillain niinko klikkauksiaki haettaan, sama tyhjän-saa-pyytämättäki-anti!

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

facebookissa ylen edustaja sanoi että yleleaks ei lopu vaan jää kesätauolle

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Ai niinkö, no jospase kehittyy tauon aikana, selkiytyy ja saa voimia!

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Onhanne aikahyviä ohojelmia kumpiki, mut'kyllä se väsyttää jo niire seuraamine. Minä tahallani jätänne jo välii, mut aina tulee välillä seurattuaki, jos ei oo parempaa ohojelmaa, tai muuta tekemistä.

Kyllä niire pitäs taas vaa yrittää keksiä jotaim'muuta viihrykettä välillä.

Se uurisvuotoki o aiva liikaa siitä Jari Tervosta kii, ku se o nii hyvä keksimää ja ilimehtimää oikialla tavalla. Mutta kyllä seki alakaa jo kyllästyttämää.

Ei ne sen Tervon kiriat vissii nii hyviä oo ku mitä se Tervo o siinä ohohelmassa, semmukaa mitä minä niistä tierä, vekkem'mä niitä kyl lukenu oo, nii'et tämä mun tietous niist o kyl vähä sellasta toise käre tietoo.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Joo mieki niin harvoin niitä olen kattonu, etten tiä, olenko mikhän arvioihmaan, mutta aikuset ihmiset ei saanu tuotua esille mithän uusia ajatuksia tai niin oivalluksia.

Mie kyllä olen tykäny niistä Tervon kirjoista, jokkolen lukenu, en vain ehkä ossaa tuota Uutisvuodon tyyliäkkään. Jotenki niin tyhjää kikatusta ja höpötystä, niinko joutuu ihmiset, jokkei ole näyttelijöitä näyttelheen, höh.

Kaikkiaan joku Jim tai Nelonen vois ostaa Yleltä tuon Uutisvuodon ja Yleleaks oliki siis loppuny!

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Makuasioitahan nuo tykkäämiset ovat. Yx tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Jos ei Hilikka tykkää k.o. ohjelmista, niin mitä tilalle? Vai ei mitään? Vai onks se salaisuus Hilikan viihdeohjelmamaku?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Viihrettä aina pitää olla, mutta kyllä näihi poliittisii satiireihinki kyllästyy aina välillä. Voiha sitä aina harrastaa muutaki viihrykettä välillä, vaikka romattisia komedioita, tai vanhoja hyviä suomalaisia elokuvia, niitä joissa o Siiri Angerkoski ja Aku Korhone.

Toki muut saa mummielestä harrastaa sellaista viihrettä mitä itte haluaa, mutta viihteem'pitäs olla pääasias omakustanne, eikä sitä tarvittis kustantaa verorahoilla.

No, hyväksym'minä sellaise kansallise urheiluviihtee, niigku jääkiekkomaaottelut ja sellaiset formulakisat jossa paalupaikoilta lähtee ensimmäisenä kolome suomalaista.

Nii, ja kyllä niitä vanhoja kotimaisiaki saa YLEn piikkii panna tulemaa. Mutta vähentää niitä YLEn viihreohojelmia pitäs ja jättää tilaa kaupallisille toimijoille.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Urheiluki joutas pois Yleltä, muttei net sitä tehä. Mie en oiken tiä, vaikka kuinka yritän ymmärtää, mikä on se Ylen homma, niin en saa selvää, kelle Yle tekkee ohjelmia. Ei kait näitä läpit kato ja siis ketkä haluaa tämmösiä löperöitä tekohauskoja, jokkei käy kuitenkhaan kiini poliittissiin asioihin eikä ilmiöihin.

Eikös kotimaisia elokuvia tulekki kaiken aikaa, niitä vanhoja. Ja YleTeema on aivan loistava kanava. Sielei ees kuuluttajat höpise. Net ruudut on kyllä tyhjänaikasia, puuttuu päivät ja kellonajat, ko esittelevät ohjelmia.

Ja mieki tykkään, etteikö vois jättää kaupallisille kanaville näitä, ko ei kerta kuetä eikä pystytä eikä uskalleta käyä asioihin kiini.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #11

Hilkka, älähän nyt urheilua ole poisvetämässä. Se kun on oikeesti ainoaa jota sieltä ylen puolelta voi katsoa maksamillaan ylemaksuilla. Jokaiselle jotakin vastiketta pitää saada. ;)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #17

No tiäks Sirpa, mulla tuli tuo siittä Yle-illasta, jossa käsitelttiin Yleä, niin sielä sanottiin, että urheiluohjelmien hinnat nousee just Ylen häiriköinnistä, ko se kilpailee kaupallisten kanavien ostamisten kans. Muuten en vastusta urheiluohjelmia.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

No mie varhmaan ootin jotaki sisältöä ja just semmosia oivalluksia ajankohtasista asioista, joita nytki on runssain mitoin käsiteltäväksi vaikka satiirin keinoin. Mutta viesti puuttu, oli minusta pelkkää hömppäviihdettä. En taijja osata sanoa, mitä toivon, semmosta asiaan käyvää ja silti kepeästi ilmastunua, hauskuus tullee siittäkö on oivallettu epätavanomaisesti.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Joo, ei se oo meirän tehtävä miettiä mikä meitä viihryttää, niire viihtten tekijöiren pitää se hoksata.

Samaa mieltä siitä että liikaa hömppää ja alatyylistä roskaa tariotaa poliittise satiiri nimis. Mutt jos'se onki just sitä mitä suuri kansa, se hiliane enemmistö, haluaa.

Sitähä niire pitää tuottaa mitä verommaksajat haluaa, niille jokka sev'verosa maksaa.

Sentakia mummielestä viihrettä pitäis tuottaa enemmä kaupallisesti. Kaikki sitte sais mitä itte haluaa, eikä kansalle pakkosyötettäis verommaksajie rahalla parhaasee aikaa jotain soopaa, jot väitetää poliittiseks satiiriks.

Minä kattogki nykyää enimmäksee elukoire touhuja kaupallisilta kanavilta. Mukava kattoo ku leijonat mettästää puhveleita ja tappelee hyeenalaumoje kans. Siihe ei ainakaa kyllästy silätavalla ku Jari Tervoon.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #13

Niinhän se voi olla, että kansa haluaa oikeasti tuota teko-muka-satiiria, mie vain en älyä. Joo net elläin-luonto-historia-ohjelmat on tosi hyviä ja just YleTeemaa taisinki kehua, sielon hienoja elokuvia ja elämälle kiitos niistä musiikki- ja konserttiohjelmistoista. Nytki se Klassisen sarja on kerta kaikkiaan ihana.

Tommi Mäkinen

http://prntscr.com/ayz610
siivotonta porukkaa nuo paikalla olleet vastustajat,,

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Joo, mieki olen nähny nuita kuvia ja olen tosi vihanen, että net sinne mennee tappelheen. Eihän sillain rakenneta mittään. Voi voi kuinka tyhmää ja just tämä, että kaikki vastustajat leimattaan samala häiriköiksi. Aivan yhtä tyhmiäkö toivakkalaiset show:n vetäjät, tyhjänpäivästä ajeeraamista.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Ylethän onh pharasshastha mithä ylethvherolla shaa. Jah shiinä ylehleaks jah uutisvhuoto onath pharasta Aah-luokhaa.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Minusta se Uutisvuodon pissa-kakka-alakoululaistason huumori on huonoa.

Sinua ehkä kiinostaa tämmönen murreasia: http://www.hs.fi/tiede/a1461896641481

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Itsekin kuulun Slangi nyt- ryhmään, missä bamlataan stadia. En silti harrasta sitä yleispalstoilla, koska se ei ole tärkeää kaikille.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #21

Kiva kuulla ja sie aattelet nuin ja mie vähän tosin, mutta kait met tänne kumpiki mahuma!

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä Vastaus kommenttiin #22

Mahumamamme. Hyvää Wappua :D

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Kun Uutisvuodossa oli Taberman, se oli hyvää sanailua kolmikon Nyman-Tervo-Taberman kesken. Brittihuumorissa nauru lähtee taustanauhasta, Suomessa tekijät hörisevät itsensä päälle nauraen. Olen jo luopunut näistä mainitsemistasi ohjelmista ja samoin Husu ja alistakin, todella ärsyttävää mökellystä.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Aivan eli ryhtiliikettä tai pois pois!!

Ja siis se Tohtori Raimo, onko sulle tuttu ja Noin viikon uutiset, nethän on semmosia hykerryttäviä, eiväkkä itte naura omia juttuja.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Kyllä alivaltiosihteerit on huippujuttu, siihen ei kyllästy, aihe on sellainen, vaikka en ymmärräkään miksi niitä palindromeja siinä pidetään mukana.

Mutta saahan noita ohojelmia olla, eihän niitä tartte kattoa, jos on parempaa kattottavaa. Nyt keväällä taitaa tuo puutarha olla no. 1, se kaikkein paras ohjelma, ainakin meikäläiselle, eikä tartte kattoo ees puutarhaohjelmia, jos ei haluu..

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #26

Alivaltiosihteerit tosiaan on tosi hyvä!

Ja niin just, eihän niitä tartte kattoa.

Mulla vain on semmonenki ajatus, että kelle nuita ohjelmia tehhään. Ei nuoret telkkaria kato, ei ainakkaan minun vunukat kuin jotaki urheilua ja erityisjuttuja.

Ja mikhäänhän eijjole niin tärkeääkö puutarhanhoito ja mie muuten ootan, että pääsen sinne ylös Enontekiön peräkylhään Lapin mökille, no sielei puutarhan hoitoja ole, kohan on mätiköitä ja vaivaiskoijjuja ja se koko iso Lapinmaa.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Jos nyt jotakin kaipaa ovat ne omintakeiset P-P Peteliukset, Heikki Kinnuset, Aake Kallialat, Vesa-Matti Loirit, Spedet jne.. Näiden viihdeohjelmissa oli kaikissa häkellyttäviä ideoita, hulvatonta hauskuutta, evätkä olleet mitään kansainvälisiä formaatteja.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niin just, semmosta reipasta raikasta ja rohkeaa meininkiä. Ei laskelmoitua tekohauskaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset