Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Kiitos Antti Heikkilä

Kiitos Antti Heikkilä, ihanan etunimesi lisäski solet ohjanu ja neuvvonu minunki elämää rohkeaksi ja lisäny itseluotttamustani niinko omalla päällä aattelevaksi, mie kiitän ja kunnioitan työtästi ja elämäniloa sulle ja Maaritille!

Sie siis viimisen plokin tehit ja ehkä viimisen muistelukirjanki, Kapea polku, maailmalle lähetit ja meile jää oppisti ja meininkisti, isot ei näköhjään niitä onkheensa ota, mutta met pienet kiitämä ja ehkäpä edistys ja uuistuminen kulkeeki meän tavalisten voimilla!

Kaikki, joilon vaivoja ja tuntuu, ettei tule oiken kuulluksi, ja ootta jotenki ihmeissänne terhveyenhuollon kans, Terveysklubi on just teitä varten, suosittelen! Samoin Rasalas-kirjoja suosittelen.

Antti Heikkilä on tehny hienoa työtä, josta met tavaliset olema kiitollisia, toiset ihan henggestään tai ainaki terhveyestään kiitollisia.

Heikkilä itte lienee saanu palkaksi sitä, mitä kaikkensa antava, totuudellinen ja ahkera ihminen saa, hyvän omantunnon ja mielenrauhaa.

Mutta Lääketiede ja Yle-hesari-politiikot ja bisnesmiehet ja terveyenhuollon koulutukset Suomessa on unessa, ajassa jälkheenjäähneitä. Toivo meilä tavalisilla on meissä ittessä, itte pittää ittestä pittää huolta.

Mikhän kauppamies tai henkilö mie tässä olen, en mikhän. En väitä enkä todista mithän, mie tykkään, että son jokhaisen itte tottuutensa ja oikean todeksi elettevä ja mie näen Antti Heikkilän työn toela pelastanheen enämpi, ko tänä päivänä näyttää.

Haluan uskoa, että tulevina aikoina terveys alettaan tajuahmaan toisinko nyky amerikkalainen lääke-ruoka-teollisuus-oppi sen tekkee meilä Suomessaki.

Hei hei, onneksi minun häätyy nyt mennä, olen puhunu ugh! - mutta miehän kyllä kait taas höpisen ens tilassa lissää!

t. Hilkka Anneli Laronia

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Onkohan tässä kyse ykkös- vai kakkostyypin diabeteksestä, nethän on eri sairauksia, vai onkhan? Mutta kauheaa nuot satojen eurojen maksut köyhille.

http://www.hs.fi/kotimaa/a1463537189261

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Eikö Puskahan son, tiäthän net Karjala-tutkimukset ja mitä niistä on tänä päivänä tiossa.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Ovat nuo diabetekset I ja II eri tyyppisiä. Elintapamuutokset auttavat ja voivat jopa parantaa kakksotyypin diabeteksestä ellei ole edennyt pitkälle.

Tyypin 1 diabetes on sisäsyntyinen tulehdussairaus, joka tuhoaa haiman insuliinia tuottavat beetasolut. Hoitamattomana sairaus johtaa yleensä happomyrkytyksen kautta kuolemaan.

Tyypin 1 diabeteksessa erittynyt insuliini toimii normaalisti normaalipainoisilla potilailla, mutta eritys on sen sijaan vähentynyt. Tällöin puhutaan insuliininpuutosdiabeteksesta. Sairausprosessi iskee yleensä nuorella iällä, minkä vuoksi tyypin 1 diabetesta kutsutaan usein nuoruusiän diabetekseksi, vaikka sitä voi esiintyä myös vanhemmalla iällä.

Tyypin 1 diabetes on taudinkuvaltaan yleensä rajumpi kuin tyypin 2 diabetes.

Vai mitä tähän sanoisit lisää:

II tyypin diabeteksen puhkeamisessa painon nousu ja liikkumattomuus ovat tärkeitä tekijöitä henkilöillä, joilla on sukualtistusta taudille. Lisäksi riskitekijöitä ovat runsasrasvainen ja vähäkuituinen ruokavalio, tupakointi, runsas alkoholin käyttö, ikääntyminen ja stressi. Eivät kaikki edes juo ja tupakoi, mutta saavat sen. Näen silloin liikkumattomuuden yhdeksi merkittäväksi tekijäksi.

Joten liikkumisen ja ruokavalion muutos ja stressiä vähemmän voikin auttaa ja ihminen voi päästä jopa lääkkeistä. Tuntuu, että oma apu on monille se huonompi vaihtoehto.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Vähähiilihydraattinen ravinteikas luomuruoka, voi ja oliiviöljy ja niin kookosöljy on niitä Antti Heikkilän suosituksia, joila ihmiset on parantahneet diabetestä. Ja ruottalaisillaki jo ravintosuosituksina ihan samoja.

Sokeristahan nyt puhuttaan ja jopa amerikalaisten suosituksissa on perehytty sokerin ja hiilihydraattien tulehuksia lissäähvään ja sairauksia aihheuttavvaan vaikutuksiin, siis myrkyksikki sanottaan.

Liikunta sinänsä ei riitä, mutta on ihmiselle tärkeää, mutta pää ja kroppa pyssyy kunnossako jätämä kevyt-prosessoidut ja käytämä oikeita rasvoja. Ja d3 vitamiinia ja kalanmaksaöljyä.

Höh höh hilkka, pitikös läpättää, piti näköhjään, ja Irja-ihanuuelle ihanaa päivää!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset