Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Mehiläinen ei älyä, että hoitajilla on järki päässä

Ihmetyttää, miksei hoitajat saa itte päättää yksikkönsä töistä ja työajoista?

Korkeasti ja hyvin koulutetut ihmiset kyllä ossais semmoset hommat?

Miksei anneta rahat ja sanota, että tehkää hyvin?

Ja net hoitajas hoitas niitä vanhuksiaan niin hyvinkö ikinä?

Olenkos mie hullu vai tämä maa ja maailma menny aivan sekasinko pomoja pilvin pimmein ja net pipertää hoitsujen työaikoja ja montako missäki työvaihheessa, mie en usko semmosseen.

Oikeat ihmiset ossaa kyllä hoitaa hommansa, kohan niile annettas valta ja voima ja net resurssit, mikkä on eikä kiusattas niitä. 

Mie en käsitä, miten politiikot miettii hoitajamääriä, ay-liike omihaan ja Ylen toimittajakki kyselee tyhmiä, mitä tekoa sillä Mehiläisen pomolla on pöpöttää semmosia sähköposteja ja puhheita. 

Joskus vanhus voi paremmin ja tarttee vain lempeän hymyn ja joskus huonommin ja tarttee enämpi apua ja toinen vähempi ja kyllähän sen järkiki sannoo vai?

Hullunkurista hommaa, mutta tällä maalla on vielä varraa tämmösseen, on rahhaa ja kilttejä vanhuksia ja vanhusten ommaisia!

Ihmettellee hilkkapien ja hyvvää yötä ja huomentaki!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Hilkka, ihmettelen kovasti minäkin tätä armottomien nuorten ahneutta, josta kärsivät hoitajat ja hoivatyö.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Ja mie uskon, että ihan rahantuhlausta, hommat hoitus paremmin ja säästys mokomien pomojen palkat, ko annettas ihmisille vastuuta ja työrauha ja kunnioitusta itte työn tekevälle ihmiselle.

Eihän se hoitaja voikko roikkua tietokonheella tutkimassa ohjeita ja määräyksi ja kirjaamassa tyhjänpäiväsyyksiä, ko sei saa itte huolehtia oikeasti niistä asiakkaista parhhaalla tietämyksellään?

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Just näin. Ymmärtäähän sen että jokainen päivä on erilainen ja vaatii toisinaan enemmän aikaa ja toisinaan taas ei. Meidän hyvin koulutetut hoivatyötä tekevät osaavat ihmiset pystyvät joustamaan tilanteen mukaan, jos heille annetaan siihen mahdollisuus.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset