Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Rehn, Sipilä ja Talvivaara - TarmpBrexit kertoo teistäki

 

Kyllä ootta rohkeita poikia, ko uskallatta panna nuin paljon rahhaa tuohonki Talvivaahraan ja valehella kerta toisensa perhään, ihan vaikka nyt tämän Talvivaaran kans?

Fennovoima ja Natohan on sammaa kuviota, jossa eliitti yrittää ohittaa kansan tahon?

Demokratiahan koskee meitä tavalisiaki ja ympäri maailmaa tavaliset on nyt käyttäny demokraattisia oikeuksiaan ja tuloksena Jytky, Brexit ja Trump!

Totuudellisuus ei kait kuulu demokratiaan heillä eikä teillä?

Rahhaa siis näkkyy riittävän, mutta olen pahoillani köyhien, kippeitten ja lastemme ja nuorten takia, heille että sitä rahhaa anna? Siis ämmihän on taas vihanen, oiken vihanen teän valinnoille ja päätöksille.

Kaikile kuitenki rakastavia terhveisiä ja mahollisimman mukavaa iltaa, ihan kaikesta huolimatta. t. hilkkapien

 

Ps.   "Antaisitko 150 euroa Talvivaaran kaivokselle? Tavallaan annoit jo. Kainuussa sijaitsevaan kaivokseen alkoi upota valtion rahaa toden teolla sen jälkeen, kun toimintaa pyörittänyt Talvivaara Sotkamo Oy hakeutui konkurssiin..."

http://yle.fi/uutiset/3-9288420

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niin ja Luotoäitin puolesta olen pahoillani, eihän tässä tarvita mithän Trampin luonnonsuojeluajatusten suremisia, meilähän on ihan omat Trampit = Talvivaara ja RosatomFennovoima!

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Älähän Hilkka-pieni huoli, kyllä pojat osaa hommansa.
Uponneista kustannuksista ei pidä välittää, mennyt mikä mennyt, katse suunnattava tulevaisuuteen. Nyt näyttää valoisalta kaivoksen tulevaisuus:

Trumpin voiton johdosta sotateollisuuden osakkeiden hinnat lähtivät nousuun. Se tietää aseiden valmistamista lisää. Ja kranaateissa ja luodeissa tarvitaan Talvivaaran nikkeliä!

Talvivaaran näkymiä parantaa että naapurinamme on sellainen menekin edistäjä kuin Putin. Hänen ansiostaan kaikki naapurit lisäävät aseistusta ja muuallakin tilanne paranee.

Sven Tuuvasta:
Hän toivoi aikaa parempaa
ja sota syttyikin.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Sullason Leo taas sota mielessä, mie en rahhaa tarkota pelkästään, se vaan on ollu valhetta valheen päälle koko Talvivaara - eikä ole muka rahhaa syrjäytymisen estoon eikä vähenyämisseen, kippeiltä ja läpeiltä vähennettään.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Talvivaaran ongelma on että nikkelin louhiminen maksaa enemmän kuin tuottaa. Mitä enemmän menee kaupaksi, sitä kalliimmaksi se veronmaksajille käy.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niin ja aika vasta luin, kuinka maailmalla on käyttämättömiä ja siis myymättömiä nikkelivarastojaki. Tämä Talvivaara on likanen juttu alusta hamaan lophuunsa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset