Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Rakas Yle Uutiset ja sää


Perehy tavoitteisiisi, jokka sinulle on annettu jo yläajatuksena koko olemassaolollesti. Perehy monipuolsesti taustamateriaaliin, ainako puhut asioista. Ole tarkka ja uskollinen tehtävässäsi sekä pienen että ison asian ja ilmiön äärelä. Ole syvästi ja pyhästi tietoinen roolistasti ja agendastasti tämän maan koko elämässä!

Puhu aina vilipittömän arvostavasti ja asiallisesti, osallistu aktiivisesti, ole objektiivinen ja rakentava, älä rönsyile, älä provosoi äläkä ajeeraa. Kerro asiasi avoimesti ja totuudellisesti jo ensimmäisessä lauseessa, älä tee klikkausotsikoita!

Ole rohkeasti ja puhassydämisesti ajatteleva, villi ja vappaa tekijä. Älä antaudu minkhään tahon, tiedon tai edes yläajatuksen ohjaukseen äläkä ikinä ala kenenkhään mahtimiehen tai päällikön ajattelemattomaksi alaiseksi!

Kunnioita pelottomasti kaikkia maailman ihmisiä ja johtajia ja niiden edustamia maita, ihan meän kaikkien yhteisen edunki nimissä, sillä jonain päivänä joku heistä tai me toinen toisellemme, voimme olla se ainoa vaihtoehto, viimeinen niitti tai pelastava oljenkorsi. Älä piä heitä vihollisina vaan muista, että hekki ovat jonku äitin tyttäriä ja poikia, joilla on rikkinäinen syän ja ymmärrä, että hekin uskovat tekevänsä hyvin ja oikein tällä samalla yhteisellä pallolla!

Ole asemasi ja hintasi arvoinen!

Nyt mie ennää vaan kiitän sinua uskoen puhutelleeni sinun korkeampaa minääsi ja toivoen mitä parhhainta onnea ja menestystä kaikkien toimittajien ja päälliköitten kans ja muutenki just heän elähmäänsä, hehän ovat meän kaikkien suomalaisten palveluksessa, mikä ihana ajatus!

Ihanaa päivää kaikile! t. hilkkapien
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Miten ajatuksesi liität Ylen uutisiin ja säähän jäi hiukan matkan päähän.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Kiitosko kysyt ihana Irja, yritänpä tarkentaa näin:

Yle Uutisten ja sään pitäs perehtyä tarkoin: "tavoitteisiisi, jokka sinulle on annettu jo yläajatuksena koko olemassaolollesti. Perehy monipuolsesti taustamateriaaliin, ainako puhut asioista. Ole tarkka ja uskollinen tehtävässäsi sekä pienen että ison asian ja ilmiön äärelä. Ole syvästi ja pyhästi tietoinen roolistasti ja agendastasti tämän maan koko elämässä!"

Yle Uutisten pitäs puhua joka ikisessä lähetyksessään: "aina vilipittömän arvostavasti ja asiallisesti, osallistu aktiivisesti, ole objektiivinen ja rakentava, älä rönsyile, älä provosoi äläkä ajeeraa. Kerro asiasi avoimesti ja totuudellisesti jo ensimmäisessä lauseessa, älä tee klikkausotsikoita!"

Yle Uutisille soisin, näin: "Ole rohkeasti ja puhassydämisesti ajatteleva, villi ja vappaa tekijä. Älä antaudu minkhään tahon, tiedon tai edes yläajatuksen ohjaukseen äläkä ikinä ala kenenkhään mahtimiehen tai päällikön ajattelemattomaksi alaiseksi!"

Yle Uutisten pitäs suhtautua aina näin: "Kunnioita pelottomasti kaikkia maailman ihmisiä ja johtajia ja niiden edustamia maita, ihan meän kaikkien yhteisen edunki nimissä, sillä jonain päivänä joku heistä tai me toinen toisellemme, voimme olla se ainoa vaihtoehto, viimeinen niitti tai pelastava oljenkorsi. Älä piä heitä vihollisina vaan muista, että hekki ovat jonku äitin tyttäriä ja poikia, joilla on rikkinäinen syän ja ymmärrä, että hekin uskovat tekevänsä hyvin ja oikein tällä samalla yhteisellä pallolla!"

Yle Uutisilta ootan näin: "Ole asemasi ja hintasi arvoinen!"

(Siis tuo ois sissäänsä syöny viestin, etten tykkää pinnallisesta, liijjottelevasta tyylistä tehä uutisia ja sää on yhtä kauheaa-hirveää-syysmyrsky-tulossa-höpinää. Ei sais sanoa epäkohteliaasti Trumpeita, Venäjästä, sokeri-rasva-terveys -asioista, en tykkää siittä, että sää on toimittajien keskinäistä kyselyä ja vastailua muka-teko-pirteästi. En tykkää toistouutisista, joissa haastatellaan yksittäistä ihmistä ja tämän yksilökohtaista mielipiettä tai tunnetta tai kokemusta.)

Ihana Irja, en osanu lyheyestä vastata!

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Niin, nykyisin tunnutaan kerrottavan säistä kyllä voimakkaammin ilmaisuin kuin ennen. Myrskyjä, ukkosia, rankkasateita jne on aina ollut, mutta nyt niistä tehdään hirmumyrskyjä jne., siis liioitellaan. Pirteyttä saa kyllä olla. Joskus se ehkä on vähän teko sellaista. Kyllä YLE uutisoi, asiallisestikin.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #5

Nyt vaan noussu mulla jotenki niin tietosuutteen, kuinka jo Soini sai tahatonta nousuvoimaa jytkyynsä siittä, kuinka sitä kohelttiin Ylessä ja sitte Brexit ja Tarmppi viimisenä, pitäs pysähtyä ja syvvyys suunnassa tua essiin, mistä on kysymys. Voi olla vaarallista puhua yliolkasesti niinko pöhlöistä, asioitten taka pitäs kattoa, mie aattelen. Trumpin pilkkaaminen on turhaa ja epähygienistä. Nooh, kyllä se tästä!

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Isämeijjänrukhous ja vaikka jokhaisen yhistysihmisenohjeet olit pohja-ajatukseni jeee meile kaikile!

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Hilkka on oikeassa, säätiedot ovat yhtä sateen ennustamista.
Uutisointi uhkakuvien luomista ja niin edelleen.

Säätiedoituksen tulisi olla enemmän asiakkaan palvelemista ja opastusta kuin suoltaa sitä mitä säätiedottaja itse eniten pelkää.

Uutisten tulee olla kannustavia ja jos kerrotaan ikäviä asioita niin pysytään todessa, eikä ennakoida piruja seinälle.

Meitä kuulijoita ja katselijoita pidetään vajaaälyisinä...

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Aivan, niin minustaki, meitä piettään vajaaälysinä. Ammatti-ihmiset toistaa ilman mithän suhteellisuuentajua samoja toistopelotteluja ja kauhisteluja puolen tunnin välein kaikilla kanavilla kaikissa medioissa!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset