Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Uskaltasko sitä kuunnella ketä vain

Päivää kauhniit usarilaiset ja kaikki olhan kauhniita, kaikissa ihmisissä on kauhneutta eikä kukhan ole yhtäkuin ilmentymisensä täälä maailmassa, vaan enämpi!

Jari Sarasvuo puhhuu ussein, että kuunnella toista ihmistä - siis miten vaikea taito hetikko politiikka, köyhyys, rokotukset, pakolaiset, tuuli-turve-ydinvoima, konkurssi, työttömyys, uskonto, nato kehhiin, voivoi!

Ei toinen hullu ja pöllö ole, vaikkemmie tajuakkaan sitä enkä voi ymmärtää, miksi se aattelee ja tekkee niinko tekkee!

Mitä meile jää, jos vain samanmieliset, meile päätänyökyttelevät hevostautiset hymynaamat kelpaa, oisko sitte kiva elämä? Stalinin valtakunnassa toisinajattelijat tapettiin.

Hauskaa päivää teilekki!

- Hilkka Laronia

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Liittyyköhän asiaan, mutta niinsevain tämäki itteppäisyys sannoo, voisin liityä kirkhoon, vaikken mithän uskontunnustuksia käsitäkkään! #josseauttaajarakastaakaikkia Molen sanonu aina, etten ole kirkkojen kaataja mitenkhään, mutta multa puuttuu se lahja, jolla uskontoja tajuttaan, mutta siis jos joku mummokerho kiinostaa, liityn heti. Nyt tuntuu, että kirkko tekkee hienoja valintoja, niin seuraampa tilannetta, pitäskö oiken hakea ylös joku mummokerho! t. se sama keskeneränen pösilöpää

Käyttäjän amgs kuva

Eikö Punaisella Ristillä ole kerhoja teillä päin? Välillä minäkin mietin liityisinkö kirkkoon vai ei. Nykyisen paavin takia menisin mummoni kirkkoon takaisin, mutta toisalta suomalaiset piispat, ainakin pari heistä, sanoo sellaista mitä toivon, että esimerkiksi presidentti sanoisi. <3

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Aivan ja jos mie liityn kirkhoon, kysysin ortodokseilta huolisko net, soli mummoni kirkko ja äitinki varhmaan, en tiä, mutta muistan, kuinka mummon oli ollu vaikea vaihtaa luterilaisseen, mutta vaihto ollakseen niinko kunnon suomalainen.

Ortodoksit on pehmeämpiä ja pappi on niinko ihminen ihmisten joukossa, luulen niin.

Ja miehän uskon, että aina kaikki just sopiva tullee nokan etheen mullekki, kohan avoimin mielin kulen!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset