Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Toivoa on, kiitos likapyykin pesijöille

Kiitos Ylen Jussi Eronen, ko peset ammattisi ja työsi likapyykkiä julkisesti. Vain puhkasemalla paisseet ja aukasemalla haavat meilä on paranemisen mahollisuus koko maailmassa. On nähtävä miten on ja annettava uuelle tillaisuus. Paisseitten päälle tullee vain epämääräsiä rupia.

Lähihoitajia on kans kielletty puhumasta vanhustyöhönsä, huomio siis työhönsä, liittyvistä asioista. Käsitän, ettei saa puhua asiakkaasta eikä siis henkilöstä, mutta työasioista pittää tehä julkisia, jossei net kohene kahenkeskisillä tai työpaikan sisäsillä keskusteluilla.

Mikä tämä ilmiö on, että tulevassa sotessaki sotelaiset, siis tulevaisuuessaki itte ittehään kontrolloivat, tuomittevat ja päästävät pälkähästä.

Politiikot eivät halua perustuslakituomioistuintako net haluaa itte ittehään ja tekemisiään tutkia, tuomita ja lakasta ongelmat asioita maton alle.

Mikä tämä muka-valvonta-parantamis-menetelmä on, jota vielä tässä ajassa käytethään, että itte itteeään tarkkailevat ja mukakorjaavat meän valittemat ja maksamat systeemit.

Korjaavat menetelmät on liian heikkoja meän systeemeissä? Tarvittaan ulkopuolinen apu, joka tutkii ja laittaa korjausmekanismit kunthoon?

En ossaa sanoa, mutta näen, ettei Tamperheen onneton julkisuutheen lipsahtanu juttu lääkäreitten ja hoitajien sekoilusta olekko jäävuorenhuippu ja oikeasti niiltä puuttuu ulkopuolinen, joka kattos homman, net vaan itte keskehnään keskustelevat tai eivät keskustele, tekevät raportteja, pitävät palavereja loputtomasti eikä apua tule, tiämä kaikki?

Siis met tiämä kaikki, että apua tarvittaan joka työpaikkaan, ennemmin tai myöhemmin. Tiämä jokhainen näitä ongelma- ja hätätilantheita. 

Minusta on hämmästyttävvää, että tänäki päivänä jokku sannoo, ettei Jussi Eronen ja muut yleläiset ois saanu puhua julkisesti ajatuksistaan, hei haloo, kyllä kyllä ja kyllä.

Jääskeläiset ja sipiliät, politiikot muut ja siis Tayssin hoitaja-lääkärit on tehneet parhhaansa, ei syytetä met, katoma vain, mutta hyvä tavatonko eijjole systeemiä, jolla toelliset korjaukset systeemeihin syntys, siis eikä sotessa eikä lainsäädännössä tuomioistuinta, jossa se aito oikeus katottas oikeitten tuomareitten toimesta!

Niin ihmiset, itte pittää aatella ja olla rohkea kattohmaan, miten on, älkää uskoko mithän eikä ainakhaan minua, mutta sen tiän, että meitä höntitettään!

- Hilkka Laronia

ps. Enkä ole ittekkään ollu tarpheeksi rohkea, tiän hyvin, mutta kuinka kunnioitan Ylen likapyykkiä pesevää väkeä, Tayssin työsuojeluvaltuuttettuja, jokka sotkevat ittensä eli ittehään säästelemättä parantavat maailmaa, jeee, aina on toivoa! t. Rakkauella, hyvvään uskoen ja mahollisimman mukavaa päivää kaikile toivoen sama Hilkka!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Niin olhaankos met älykkäitä ajattelevia henkilöitä, ko met kuunnelhaan näitä ihmeilmiöitä?

Ylen hallintoneuvostoki tekkee outoa tehtävää, on niinko työnohjaaja ja joku ihmeen tiedottaja julkisuutteen? Media talossa tiedottaa hallintoneuvosto, että asiat hyvin?

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Hilkka, Ylen hallintoneuvosto koostuu kansanedustajista jotka on nimetty sinne saamaan uskolliselle puolueihmiselle "kuuluvia" lisäansioita kokouspalkkioista. Omahyväisesti uskallan väittää että minäkin tiedän viestinnästä enemmän kuin monet hallintoneuvoston jäsenistä.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Ja tämä kansanedustajaporukka siis anto julkilausuman(?) ja kuitenki sielä oli kaks eriävvää mielipiettä. Miksi anto sen tiedotuslausuman, ko ei ees itte yksmielisiä? Rauhottelleeko net meitä, no vaalit tulossa, kyllä!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kokouspalkkiot ovat samansuuruiset tietämyksestä riippumatta.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #10
Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Uutisvirrassa oli tietoa siitä kuinka Ylen ruotsinkielisessä toimituksessa ihmeteltiin suomenkielisen puolen uutisointirajoituksia koska heillä niitä ei ollut. Sama talo, eri tavat. Panee epäilemään rumia. Todella rumia.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Huh huh, kyllä ja siis pelottavvaa!

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

On hyvä välillä katsoa ruotsinkielisiä, tai jopa ruotsalaisia uutisia niin saa objektiivisemman kuvan asiosta.

Itse blogin pääaiheesta eli likapyykin pesun tarpeesta olen samaa mieltä. Hjallis Harkimo oli esittänyt koko Ylen ylimmän johdon laittamista uusiksi. Tämä olisi hyvä alku ja siitä voisi jatkaa muualle yhteiskuntaan.

Kun pitkäaikaistyöttömiä kuntoutetaan ilmaistyöllä, pitäisi yhteiskunnalla olla valmiuksia hoitaa kuntoutuksella myös muut tulehduspesäkkeensä. Siellä nämä kuntoutettavat ovat kylläkin useimmiten sitä hyvätuloista kansanosaa ja suojamekanismejakin on.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #6

Ei korppi korpin silmää nokkase ja se, että Harkimo tullee politiikan ulkopuolelta näkkyy tuossaki, hyvä hyvä!

Oikeastihan, jos rehellisesti sanon, miehän olen jankuttanu, että tämä bildenbergiläinen Jääskeläinen on sittä joukkiota, joka saa voimansa Suomen ulkopuolelta. (Tätä ei ois pitäny sanoa, siirryin salaliittorioitten taas piihriin.)

Eero Mattila

Talvivaaralla, Tampereen yliopistollisella keskussairaalalla ja Ylellä on yksi yhteinen nimittäjä. Niiden toiminta on poliittisesti ohjattua ja johtajat valitaan poliittisen sopivuuden perusteella. Sama ongelma on kaikissa Suomen kunnissa ja valtion yhtiöissä (Finavia, Kemira...) myös Suomen valtion taloudessa.
Sipilä on outo poikkeus viimeiseen 10 vuoteen, hänellä on aitoa menestystä politiikan ulkopuolella. Nyt kun maan talouden sanotaan kääntyneen kasvuun koiralauma käy kimppuun...
- No ei siitä sen enempää, mutta jos ajattelee viimeisen 10 vuoden aikana epäonnistuneita poliitikkoja Katainen, Urpilainen, Rinne, Vanhanen ei heitä jahdata samalla tavalla. Tässä herää kysymys, että onko tämä maa jo niin korruptoitunut ettei sitä pysty korjaamaan?
- Ylessä kuten muissakin valtion yhtiöissä poliittisesti valitut johtajat ovat valinneet omasta mielestään sopivia ihmisiä jo vuosikausia ja muodostaneet mukavan kritiikittömiä lähipiirejä itselleen. Toiset tekevät töitä ja toiset ovat sopivia johtotehtäviin...
- Näiden poliittisesti korruptoituneiden johtoryhmien purkaminen olisi ratkaisu ongelmaan, mutta miten se tehdään? Ylessä pitäisi irtisanoa kaikki ylemmät toimihenkilöt, samoin Suomen kunnissa ja avata yleinen haku, jossa poliittinen sidonnaisuus tulisi olla näkyvää tai sitten se tulisi kieltää kokonaan... mutta miten tämä saadaan aikaan? Niin moni hyötyy nykyisin mukavasta palkasta politiikan avulla.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Aivan ja kiitos kommentista Eero ja Sipilä on tehny varmasti parhhaansa ja miehän ehotanki just nuistaki syistä sitä korjaavaa toimintoa eli lainsäädänttöön perustuslakituomioistuin ja soteen ulkopuolinen "sotevirasto" ja valtioyrityksille samoin viranomaisvirasto, joka tarkistaa jääviydet!

Kyllä tästä hyvä tullee, mie uskon, että ennen pitkää kepulandia puhistuu ylegeittien ja jytkyjen vaikutuksesta ja siis tämä on minusta maailman laajunen ilmiö, joka näkkyy Brexiteissä ja Trumpeissa!

Enkä halua mithän Stalinin valtakunnan meininkiä, muttako ihmiset ei voi puhua eikä työmeininki kohene, lahjakkaimmat lähtee eikä lähe hiljaa, rohkeimmat ja lahjakkaimmat lähtee äänekkäästi kuten tämä Eronen jee!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Eihän Vanhanen voi puolueenmielestä ainakaan olla epäonnistunut, koska on asetettu presidenttiehdokkaaksi.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Vanhanen on vain kepun suojanokitus Väyrystä vastaan.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Harkimo täräyttää IL:ssä: ”Ylen johto vaihdettava – koko yhtiö on sekaisin”

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/harkimo-t%C...

Käyttäjän SariLaine kuva
Sari Laine

PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIN SUOMEEN

Perustuslakituomioistuin tarvitaan Suomeen valvomaan Perustuslain toteutumista, sen noudattamista sekä sen rikkomisten estämiseksi kaikessa virka-, lainkäyttö- ja lainsäädäntötoiminnassa. Suomeen pitää perustaa oikeusvaltiolle kuuluva Perustuslakituomioistuin lainsäätäjien ja lainkäyttäjien virkatoimien luotettavaksi valvojaksi. Lainsäätäjien ja -käyttäjien oman työnsä itsevalvomisille on jo aika sanoa näkemiin.

http://sarilaine.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243858-p...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset