Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Muka ihmiskunnasta huolehtimista

Tullee miehleen turvallisuus-huumesota-teollisuus-bisnes ja sotateollisuus, maailman issoin bisnes, siis pelotellun ihmiskunnan muka turvaksi.

Ihmiset, meitä pelotelhaan koko ajan isokenkästen toimesta ja kattokaapa niitä pelottelijoita ja aatelkaa itte, ei minuakhaan tietekkään kannata uskoa, aateleppa ite!

Muka olhan niin pyyteettömiä ja huolehittaan muka muista ihmisistä ja oman maan kansalaisista ja ääritaphauksessa lähettämällä oman maan kansalaisia sottaan!

Ja olhan muka niin hyvällä asialla - rauhottusivat ja menisivät kotia juohmaan lasin vettä kasvathaan kaalia ja sipulia!

Sauli Niinistö raukkakhaan ei tiä, miten komppais Natoa eikä Krimi-Ukrainan kans ei tiä millä tuolilla istus ja pakotteita ainaki kannattaa.

Jussi Niinistö on niin vaarallinen mies, aivanko yrittäs sytytellä pikku-soan-alku-nuotioita koko ajan johonki ja ahkera on hän, voivoi!

- Hilkka Laronia inspiroitunheena Lauri Nuutisen ajatuksista Hyvä elämä kaikille fb-porukassa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ajatteleppas Hilkka pieni ruotsalaisia. He ovat jo kauan olleet rauhan asialla kuten sinäkin. Lopettivat asevelvollisuusarmeijankin, ammattiarmeijastakaan ei tullut mitään.

Sitten yhtenä kauniina päivänä näkevät miten venäläiset ydinpommikoneet lentävät kohti Tukholmaa. Vasta kaupungin rajalla kääntyivät takaisin. Sama kuin suuri roisto iskisi sinua puukolla kohti rintaa ja viime hetkellä sentin päässä rintaa sanoisi että aprillia.

Venäjällä oli tarkoitus osoittaa raakaa voimaa. Se vaikuttikin, nyt Ruotsi aseistautuu kiireen vilkkaa.

Mites on Hilkka pieni, eikö rauhan sanomaa kannattaisi kohdistaa Putiniin?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset