Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Eurostoliiton Suomi 100v ja nyt ajama tekohyvinvointi alas

Naistenpäiväonnea ja hyvvää huomenta ja kaikkea hyvvää kaikile ja naiseutta miehilekki, mitäse sitte onkhaan sulle ja teile!

Ja vaikka kuulostaa hurjalta, niin aamurukkoukseni on, että hajokhoon koko hyvinvointi vai onko tämä hyvän kauhniin ja oikeuenmukasen Suomiätin arvosta, että molema kehittänheet verotuksen, joka koskee enämpi köyhiäkö rikhaita. Harmaa tallous on pyhä lehmä, jotei uskalleta siivota. Vakuutusteltat ja Paratiisisaaret suojelee rikhaitten rahoja?

On iso systeemi, joka kiusaa kippeitä ja vanhuksia, jokkon houkuteltu lääkebisneksen syövereihin. Laitokset lääkittee liikaa ja omatoimiset ei taho pärjätä Kelan ja e-reseptien ihmemaailmassa. Kuten ei köyhäkkään.

Lapset muka todistettavasti kehittyy parhaiten päivähoijjossa, siis isontunheissa ryhmissä vaihtuvien kylmien aikusten virkätärkeitten elämästä viehraitten höpötysten seassa, huh, äitiä niilon ikävä ja äitiä net tarttis tai yhen oman kiltin ja vaikka yksinkertasenki aikusen ja hyvvää ruokaa.

Nonniin ja tuo ruokahomma, olema kehittänheet kauppasysteeminki, joka vie tuottajilta valon ja ilon tehä työtään.

Ihmiset on viehraannutettu omasta elämästä, tyynesti kuunnelhaan, kuinka leipäjonot kasvaako net tyhmät ei ossaa itte itteä auttaa ja laiskat työttömät on työttömyyen syy eikä työpaikkojen puute. Koko palkkatyö on muuttunu, meän ymmärtämättömät herrat ei vain ole hoksanheet sitä.

EU euroihneen on jo nähty ja ehkä meät pelastaaki nyt euron ja EU:n hajoaminen. Kohta vanhukset voi ostaa lääkkeet rauhassa, köyhiä alettaan auttaan ja kaikki on tasa-arvosen hyvinvoinnin vaatimattomassa elämässä ilosesti kiini.

Kukhan ei muistakkaan, että oli Yle, joka höntitti meitä aamusta ilthaan kahjouutisilla ja vääristettyllä länsimaisella bildenbergiläisellä politiikan vaurioittamalla jargonialla, jeee en tiä ittekhään, mitä tuo on, mutta tyhjänpäivästä son.

Eikä meitä rohkeita ja sisukkaita suomalaisia pelota mikhän, hei hei pai pai pus pus ja ihanaa aamua, olhan kuulkaa isoja ja ilosia ja aukasema suumme ja yritämä kuulla ja nähä, mitä Suomiäitin pään menoksi tai hyväksi tapahtuu!

Ilosin ja rakastavin terhveisin hilkkapien!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Hyvää Ämminpäivää Ämmille.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Ooh kiitos ja sinne teän kotia kans kaikile naisile ja vähän myöhässä! Vai ruukattaankossitä toivotella elläinnaisille, mie ainaki Herttaa kiittelin ja siis Tiinalle ihanaa naistenpäivästä seuraavaa tätä päivää!

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Etpä taida olla mikään EU-euroston tai muunkaan valtavirran myötäilijä. Mainiota!! Voisin allekirjoittaa likimain jokaisen virkkeen puheenvuorostasi.

Tämän hieman arvoituksellisen kohdan jättäisin väliin: "naiseutta miehilekki, mitäse sitte onkhaan sulle ja teile!" Niitä joo-joo-naismiehiä virtuaalisine hameineen on liikkeellä liikaakin; jopa hyvinkin näkyvillä ja vastuullisilla paikoilla. Eikä se ongelma koske vain Suomea. Yhteiskunnan peruspilarit ja arvot ovat hukassa yhä laajemmin, pitkin Eurooppaa.

PS. Naistenpäivänä sopisi kunnioittaa vaikkapa Suomen lottien panosta viime sodissa; tai Martta-järjestön esimerkillistä toimintaa.. ja ennen muuta sitä mittaamattoman arvokasta työtä, jota äidit ovat tehneet ja tekevät lasten ja perheitten hyväksi.

PPS. Jos joku tasa-arvon esitaistelija loukkaantuu yllä mainitusta, niin eikö hänen kuuluisi siirtyä kannattamaan "neutraalin henkilöpäivän" viettoa?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Kiitos, siis KIITOS, tuntuupa hyältäkö tulin nuin tarkasti kuulluksi ja naiseustoivotuksella sorruin aattelheen, että semmosia pehmeämpiä arvoja, mutta eihänse taijja olla kovin tasa-arvosta aatteluakkaan, mutta olipa aamun piristys, kiitos Markku ja syänmerkki ja hymynaama!

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

"Syänmerkki ja hymynaama" sekä kiitos myös sinulle, Hilkka Laronia!

KIrjoituksesi sisältämät kannanotot todella ansaitsevat tulla kuulluiksi. Vaikka tuot tuntemuksiasi esille peräpohjalaisen murteen ryydittämänä ja siten ehkä hieman 'pehmennettynä', niin jämäkkää ajankohtaista asiaa sieltä löytyy.

Ystävämme toveri Alsio kuittaa avauksesi kohteliaasti (!) lakonisella ämmittelyllä. Se ei tee millään tavalla oikeutta kirjoituksesi kannanotoille, vaikka huumormielessä lieneekin ansiokas Alsio tapansa mukaan liikkeellä ollut.

Tämä kehotuksesi sopii ottaa huomioon: "olhan kuulkaa isoja ja ilosia ja aukasema suumme ja yritämä kuulla ja nähä, mitä Suomiäitin pään menoksi tai hyväksi tapahtuu!"

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset