Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Hygieniaa pakolaispolitiikkaan

Ja tet puhutta veroista ja teän pikkukylästäkö maailmassa on 65 milj pakolaista ja Italia ottanu vasthaan 85000 pakolaista jo tänä vuona?

Siis koittakaa nyt nostaa katsettanne ja nähä, maailmaa on muuallakiko meän pikkukotimaat ja meän pikkupakolaisbisnekset, jokkei ole kenenkhän hyväksikkö ahneitten, siis kunnatki haluaa saaha rahat kotia ja ottaa pakolaisia tai Suomi EUrostoliitolta rahhaa voi voi.

Pakolaisten kohtalo ei kiinosta pakolaispolitiikkaa, kuntapolitiikokki ahnehtii ääniä ja rahhaa ja tasapainottellee, ettei kukhan suuttus liikaa.

Pakolaiset yritethän maksaa hiljasiksi ja olemattomaksi pikkurahalla eikä anneta asuntoa ja tehä töitä, töihinhän käski seki Nobel-palkittu.

Pakolaiset tekhen mitä vain ja ay-liike vois huolehtia vaikka omista työttömistä ja antaa pakolaisten alkaa rakenttaan ommaa elämäänsä.

Terve ihminen ei tartte paljoa, sänkyhän on pakolaiskeskuksessa ensalkhuun ja sitte vaan vaikka vanhainkotteihin hoittaan yksinäisiä vanhuksia.

Joo, mutta siittä mie aloin vain sanhoon, että älkää nyt olko niin itsekkäitä materialisteja, että katse tarttuu omalle kynnykselle, pakolaisia tullee ympäri maapallon koko ajan lissää ja vauhti kiihtyy, kyllä jonku pikku-Suomen pitäs kyetä hoittaan paremmin asiansa.

Se afgaanimiehen lähettäminen edellisenä päivänäkö seuraavana häätöpäätös peruttiin, makso jo lentona, aatelkaa vähän tekki ja ihan omilla aivoilla.

Enkä tarkota, että tänne pitäs jotenki kuttua kethän, ei tänne tulekkaan kukhanko pakon eessä ja lähimmäistä pittää auttaa, muttei sitä tartte hyyssätä eikä kalhiisti tutkia tuoko tauteja, älkää olko tyhmiä, matkustajat ja jos mikkä muutki ulkomailla kävijätki tuo tauteja.

Älkää uskoko Ylen propagandaa, se jauhaa omiaan, on ykspuolista materialistista (minun mielisana ollu viimeaikoina, kattoa maailmaa) siis - suhteellisuuentajua ja kohtuutta ajattelhuun.

- Hilkka Laronia

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Mika Sarivaara-Satta

Jos ei annettaisi yhteiskunnan rahaa, niin nähtäisiin todelliset avuntarvitsijat.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niitten avustusten kans niiltä mennee jalat alta, pitäs antaa petipaikka ja jotaki ruoka-aihneita ja ei muutako rakenttaan ommaa elämää, mutta kuka ei tulis hulluksi pakolaiskeskuksessa, jossei saa eikä voi tehä mithän ja annettaan niinko pikkukläpille rahhaa, jos oot kiltisti.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Nykyisen siirtolaispolitiikan vallitessa haluan sanoa lastenlapsilleni, älkää jääkö Suomeen. Ensi vuodellekin otamme lisää elinvelkaa viisi miljardia, mikä tulee lapsiemme maksettavaksi.
Toki voimme vieroittaa lapsemme iloisesti velkansa maksavasta suomalaisesta perimästä.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Miten tämä liittyy pakolaissiin, joita on joka puolella ennen pitkää, paitsi jos osakkeitten voitot ois verotettu pörssiyhtiöiltä, eijjois tarvinu koko vuona ottaa valtionvelkaa lissää.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

"älkää olko tyhmiä, matkustajat ja jos mikkä muutki ulkomailla kävijätki tuo tauteja"

Ilmeisesti HL haluaa syylistä suomalaiset jotka lomailevat ulkomailla. Hän haluua ohittaa kysymyken, olisiko sittenkin mahdollista, pakolaiset tuovat näitä sairauksia suomeen.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

En tarkota, vaan se niitten pakolaisten ylenmääränen tutkiminen varan vuoksi on turhaa ja maksaaki.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Ihanaa, Hilkka, ihanaa!
Jos me kaikki olisimme kuten sinä, energiaa jäisi hurjasti niiden oikeiden ongelmien ratkaisuun.
Ja sen lisäksi tykkäisimme toisistamme ja meillä olisi kivaa.
Miksemme ole ?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Oih mikä ihanuus Helena täälä puhhuu sievästi, miepä somettelen sinun kommenttia, jeee, oot ihana!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset