Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Köyhät kärkihankkeeksi

Puhumakos ensteksi vähän tuosta Amerikasta, sielähän sotateollisuus on se, mihin tallous perustuu?

No sitte, mistä net saa yhä uusia nuoria sotihmaan, no siittäkö sielei kaikki pääse koululuihin eikä ole kotoa tukea menestykseen, niin ainoa tie köyhillä on mennä armeijjaan?

Kouluissa luettaan yhä vieläki joka aamu se niitten lippuvala eli amerikkalaisuus on koko niitten maailma, sielei opeteta maailman historiaa, vaan Usan historiaa?

Eli varsinki tavanomaisissa eli valtion kouluissa oppilaat oppii isänmaallisiksi ja onnessaan mennee armeijhaan, jossei opi lukkeen?

Sielä lapset ei opi lukkeen eikä menesty koulussa, koululaitos on muutenki erikoinen, urheilumenestyshän on kans yks keino menestyä.

No nyt sielon hallinto ja Trumppi houkutellu köyhät äänestään, mutteivät aja köyhien asiaa, terveyenhuolto ei toimi ja uudistukset jumissa?

Ja näinhän Neuvostoliitossa ja Venäjälläki tapahtuu?

No sitte, mitä tapahtuu Suomessa, köyhät ja sortunheet eijjole hallituksen eikä hallinnon kärkihanke tääläkkään?

Sotaministeri Jussi Niinistö hommaa jopa asseita...

No entäs nämät maahanmuuttajat ja pakolaiset eikä meilä ees synny lapsiako vähän, tiättäkö mitä se tarkottaa, ei sisällissota mamuista synny, se syntyy meistä, jossei met aleta huolehtiin heikoimmista, meile tullee ongelmia, ei net köyhimmät ja huonovointiset jaksa aatella, non peloteltavissa vaikka mihin ja jopa sotihmaan?

Aatelkaa ihmiset itte asioita, älkää uskoko taaskhaan yhtään, mitä mie kirjotan, mutta tutkikaa ja olkaa herreillä!

- Hilkka Laronia

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Juhani Vehmaskangas

" terveyenhuolto ei toimi ja uudistukset jumissa?"
Ainakin löytyi yhtymäkohta Suomeen, Suomehen siis

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niinjust, taijjama olla katastrooffin parthaalla ja köyhimmät kärsii!

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

"Tällä hetkellä maailman suurin aseidenviejämaa on Venäjä. Yhdysvallat oli vielä vuoteen 2012 asti suurin aseidenviejä. Ruotsalaisen rauhantutkimuslaitos SIPRIn mukaan 2010-luvulla Venäjä on lisännyt osuuttaan kansainvälisessä asekaupassa ja noussut 2013 maailman suurimmaksi aseidenviejäksi. Myös Kiinan merkitys asekaupassa kasvoi.[5]"

https://fi.wikipedia.org/wiki/Aseteollisuus

Ei VEnäjälläkään opeteta historiaa. He uskovat että Suomi hyökkäsi Neuvostoliittoon 1939. Puolan sotaa ei ollut jne.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Nyt en saanu viestiäni sulle läpi, siis ei Venäjä yhtään parempi ja kohta Suomessaki nuoria putoaa eikä ossaa ees lukea ja otettaan armeijjaan ja meän sotaministeri lähettää asevelvolliset alle aikayksikön maailman sottiin.

Niilä nuorilla ei ole vaihtoehtoja, ei amerikassa, ei venäjällä eikä suomessa ja sitte net raukat aivopestään uskohmaan, että kunniakasta tapattaa ittensä.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Usko nyt, Suomesta ei lähetetä asevelvollisia ulkomaille taistelemaan. Sinne on vapaaehtoisia menijöitä ihan riittävästi, heille maksetaan hyvin. Tälläkin hetkellä satoja suomalaisia taistelee eri puolilla maailmaa.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Ei vielä lähetetä, mutta se Eu-juttuhan mennee niin, että sinne vakiupseerit on haluttomia lähteen, siis ulkomaille ja kysyvät, ketä het komentaa sielä - ja siksi on epäilys, että varusmiehet kohta komennettaan sinne. Ei upseerit ole halukkaita lähteen. Puhun siittä EU-mikä-sana-se-olikkaan-joukoista.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Isänmaan puolesta on syytä taistella heti siellä missä sillä on vaikutusta.

Esimerkki: Viime sotien aikana vihollisen hyökättyä kotipitäjäni suojajoukko pidätteli vihollista monta vuorokautta yhteen mennoon. Puolikuolleina he pääsivät lepoon. Tilalle määrättiin savolaiskomppania. Kun he näkivät joen vastarannalla ensimmäiset piippalakit, he lähtivät lipettiin.

Komentaja Nikula piti heille puhuttelun. He puolustautuivat sanomalla että kyllä mekin taistelisimme jos meidän peltomme olisivat menossa venäläisille. Tähän Nikula vastasi että silloin kun vihollinen on Savossa, peli on menetetty, koko Suomi on vallattu.

Nyt on sama juttu. Venäjä varustautuu laajentamaan alueitaan, silloin on parasta taistella siellä mihin se ensimmäisenä hyökkää. Suomalaisten pitäisi taistella itä-Ukrainassa Venäjän agressiota vastaan eikä keskustella vain pakotteista.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Harvoin saan lukea nuin Venäjä kauhusta tekstiä, siis onko tosiaan sulle Nato tuki ja turva, ihmettelen, ekkö ole sodan kauhuista päässy sotimisintoilua pitemmälle.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Älä nyt Hilkka pieni vääristele nuin pahasti.

En kannata Natoa, ei siitä ole turvaa.

Ei ne sodan kauhut elämäämääni häiritse, en edes muista kokeneeni sellaista.

Ainoa mitä toivon on että te kläpit ette joutuisi sotaan.

Mistä sinä raukka tosikko ja pösilö keksit että minä olisin sotimisintoinen? Lapisa tai ainakin Oulusa pitäisi olla jälellä tervettä järkeä? Mitä sinulle on tapahtunut?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #9

Pyyän antheeksi, mie tulkittin esimerkiksi tästä ja siis väärin meni, et siis kannata Natoa, mutta sanot näin:

"Venäjä varustautuu laajentamaan alueitaan, silloin on parasta taistella siellä mihin se ensimmäisenä hyökkää. Suomalaisten pitäisi taistella itä-Ukrainassa Venäjän agressiota vastaan eikä keskustella vain pakotteista."

Mie sanon näin nyt: Eikö amerikkalaisten ja natolaisten pitäs pysyä pois Suomesta ja Suomen vesialueilta ja ilmatilasta?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Eikö kaikkialla ole niin, että ystävät voivat käydä kylässä milloin vain? Roistojahan jenkitkin on, petkuttavat kaikin tavoin kaupoissa, mutta mitä maita ne on valloittaneet ja liittäneet itseensä viimeaikoina?

Venäjä on ryöstänyt Suomeltakin paljon alueita ja viime aikoina aloittanut naapureiden nirhaamisen. Venäjälle pitäisi sanoa kova sana koko lännen että ei sellainen sovi. Sovussa pitäisi elää.

Krimin valloitus ja itä-Ukrainan sota ovat keljuja temppuja. Jos emme pakotteilla saa Venäjää lopettamaan sotimisintoa, kohta saamme sotia tosissaan. Silloin on asevelvolliset eturintamassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset