Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Rakkautta vaan

Hätä on loppunu uhreilta, nyt toipumista tai hyvvää matkaa sinne, minkä rannoilla kuolema vaeltaa ja usvasillan toisele puolele, jonne met jokhainen sitte joskus vaellama ja sinne mistä met emmä ehkä mithän tiä.

Kaikka politiikot on keriny nyt sitte tekheen politiikkaa ja jauhahmaan ehotuksiaan ja tilityksiään ja media jauhaa ees taas ja taas uuesthaan koko ajan.

On surun aika omaisilla ja oikeasti joka päivä saama met kaikin murehtia ihmiskunnan keskeneräsyyttä.

En tajua, mikä hyvä siittä tullee, että piämä entistä huonommin ulkomailta tulheita ja erinnäkösiä ihmisiä, en käsitä yhtään ihmisten leimaamista ja ylleistämistä ihmisryhmien kohala.

Alkeellisinta on kiihtyä viihhaahmaan toisia ihmisiä.

Ja oikeuttaki näyttä käyvän, eikösole oikeuen jakaminen sen oikeuen tuomarin tehtävä, joka tuomittee. Ja ehkä Jumala, jos sulla semmonen on. Ei meän ihmisten kuulu tuomita, ko emmä ole tuomareita emmäkä jumalia.

Enkä käsitä hoppua saaha poliisilta kiskottua tuloksia, poliisi on minusta oppinu pitähmään suun soukalla, kunnioitukseni, tullu ajantasatietoa ja viestivät asiallisesti.

Rauhottukkaa, koittakaa selvittää omat tuntheet erilheen tosiasioista, pelko on tunne, viha on tunne, kantakaa niitä itte.

Älkää alkako muita ihmisiä rääpihmään eikä keskenämme tappelheen. Vihapuhe on kielletty, muuten koitama hyväksyä toistemme erilaiset ajatukset ja mielipitheet, nei ole tottuus, non meän omia aivotuksia.

- Hilkka Laronia

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Hilkka, me taidettaisiin kuulua niihin "silmälläpidettäviin", jos Perussuomalaiset saavat perustettua suojeluskunnat joita heidän nuorisojärjestönsä on esittänyt.

Peukutan kirjoitustasi täysillä, siihen minulla ei ole mitään lisäämistä eikä myöskään pois ottamista. Yritetään vain kestää näitä tämän maailman toheloita.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Koitama pittää pään pinnalla ja mieki eppäilen, että olen seurannassa, mutta pelkäähmään ei aleta, met vaan jatkama omalla päällä ja syämmellä aattelua, kiitos Tuure!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset