Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Jari Sarasvuo teki ihmisen työn

Aku Louhimiehen tiimoilta puhuminen ja kirjottaminen on minusta ajojahtia, häpeäpaalua ja jalkapuuta muistuttavvaa tuomittemista, närkästystä ja kiven heittoa. Toimittajat ja mediat paljastivat vaarallisen työntekemisensä tason.

Ja se on minunki mielestä lähteny ihan asiasta, tärkeää kaikkien työpaikkojen ja elämän kannalta, että asiat tullee julki, kiitos niile naisnäyttelijöille.

Muttei niile hiiskatin konklaaveile, jokka pittää pitkänokkasten kokkouksia ja jatkaa henkihlöön käyvää arvostelua ja on niin tuntteissaan vihasia.

Mullaki ja teiläki kaikila on varmasti traumaattisia kokemuksia, kuinka ihmiset ottaa kantaa, vaikkei net tiä meän asioita, ei meän seinien sisäle eikä näe siltä omalta tottuuelthaan sitä objektiivisempaa tottuutta.

Siis sanojia ja arvostelijoita riittää. Ja mitä heikommilla olet ittesti kans sitä kovemmin arvostelet ja tuomittet toista ihmistä, vaikka toinenki ois heikoilla.

Vaikket siis tiä oikeasti, miten asiat on ja mikä ilmiö ees on kysseessä.

Ja ystävät, jokka sulkee suunsa ja kääntyy poisko ei net tiä, mitä aattelisit, miten kauheaa seisoa ja jäähä yksin.

Älkää jättäkö ihmisiä yksin hädässä, ei vaikka nois syytettynä tai niitten syyllisyys on ilmiselvä.

Ei meistä kukhan ole työnsä tai perhheensä tai avioliittonsa tai raha-asiansa, molhan paljon enämpikö näkkyy pääle päin ja enämpikö tiämä koskhaan toisesta.

Ja tuomittemisen voisima jättää, tuomiovalta on käsittääkseni oikeuslaitoksella.

Mutta kaikki olhan pieniä ihmisiä, Ihan jokhainen. Jopa Sampo Terho ilmeni kovin pikkuseksi.

Ja tekki ystävät, jokka oletta vaikka minun tuttuja tai jotaki naamakamuja tai estettyinä tai muuten vain jonnekki jäähneinä, en ikinä mitenkhään teitä hylkää, toivon teile kaikile parasta, mitä se teile onkhaan.

Elämä on ja toinen toista tukien, mulla on nyt joku hetki, että omasta mielestäni tajuan tosi hyvin ja mie kyllä aku louhimiehen kohala näin heti astudion kohala, että nyt yksilön kohala tuomionkellot soi ja pikkupäiset loukatut sielut nousee mörriluolistaan omile barrikaadeile.

Nyt mie kiitän, kiitän niitä muutamaa ihmistä, jokka on ihan live-elämässä seisonu ja jopa tietyissä kohissa puolustanu minua.

Sillä, jolla on hätä eijjole sanoja eikä kykyä selittää asioitten laitoja eikä keskuksia, hälle pittää lainata aivoja ja auttaa puhumalla. 

Siis jako näemä, että joku asia mennee väärin, sen saa ja se pittää sanoa. Nyt ei mee oiken.

Ja leimaaminen jonkulaiseksi, son hengen laiskuutta ja henkistä väkivaltaa. Siis toistan työ ei ole koko ihminen ja työtä voi arvioijja, muttei tartte itte ihmistä hylätä. Rakastaa pittää ja kaikesta huolimatta.

Rauhaa ja rakkautta ja ymmärrämä ensin ittemmä, sitten emmä niin kovasti käy toistemme kimppuun.

Oujee, mullon niin hyvä mielikö sain tänä aamuna kävellä #aamulenkki #jarisarasvuo #ihanajarikoetjätäyksin 

- hilkkapien

https://www.linnake.fi/blog/aamulenkki

https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000005618165.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Ja se antteeksi antaminen ja pyytäminen on yks peli, johon minun pitäs tutustua, en käsitä sitä ollenkhaan.

Armoonhan mie olen tutustunu sen Taru Hallikaisen Armon kintereillä -kirjan kans, jossa monien ihmisten suulla puhuttiin armosta, siis armoa ossaan toivoa kaikile.

Mie en tarkota kelheen pahhaa, minhuun ei kannattas loukkaantua, mutta olen varmasti loukanu, joten sen verran käsitän ja pyyän nyt tässä antheeksi.

No siis kenenkhään ei tartte pyytää multa antheeksi ja siis annan kaikile antheeksi pyytämättä.

Ja siis no jos joku halauais pyytää semmosta multa, vaikken koe itteäni miksikhään antteeksiantajaksi, en ole siis vieläkhään mikhän ja sillä sipuli.

Kiintosa asia, miepä mietin tätä tai siis jätän siehluuni kypsyyn, mukavaa päivää kaikile!

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Media toivoi saavansa lauri törhösestä suomessa uhrilampaan hollywoodin innoittamaan #metoo ajojahtiin mutta otsikot ei myynyt koska valtaosa ei tiennyt kuka lauri törhönen on

Siksi paniikinomaisesti täytyi kaivamalla kaivaa kuka tahansa suurjulkkis joka on joskus viimeisen parin vuosikymmenen aikana pahoittanut jonkun naishenkilön mielen että saadaan kunnon messeviä #metoo otsikoita aikaiseksi.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Joo tuo messevyys on median ja toimittajien suden kuoppa, ei laatu eikä taso ole se, millä ulottuvuuella haluttas toimia.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Ulla Appelsinin kommentti kannatta lukea myös. Täyttä asiaa.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005617401.html

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Joo, tuo on hyvä kirjotus, kiitosko toit tähän!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset