Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Eikö poltiikot tiä

Hei tiä mitä het tekevät?

Vappupuhheista ja ylleensäki toisten ihmisten mielipievappauesta tai siis toisen mielipitteen kunnioittamisesta, siis ihmettelen, eikö kristityt ihmiset toelakkaan jaksa käyttäytyä paremmin.

Fiksut ihmiset paukuttaa rumasti henkilöstä, vaikka kyse on selvästä asiasta tai asioitten kulusta tai ilmiöstä.

Miehän olen vappaa-ajattelija, en käsitä mithän uskontunnustuksia, mutta uskontojen isot kirjat onihan mahtavia, mikäli mie mithän käsitän.

Sielä on usseissa kohissa tämä viesti, jonka Jeesus sano Jumalalle, Herra anna heile antheeksi, hei tiä, mitä het tekevät.

Noko nyt jonku aikaa ihmettelin tuota tyyliä kärjistää ja rääpiä toisia, jopa työtovereita tai eri mieltä olevia, tajusin, että nythän minun kuuluu ittekki aatella, rääpijät ja kärjistäjät musta-valko-paasaajat ei tiä, mitä puhuvat.

Non niin pimmeitä ja kapeasti aattelvia, ko non oman rajottuneisuutensa vankeja.

No siis miehän lepyin, haukkukaa ja kärjistäkkää rauhassa, saatta tietenki olla, mitä oletta, teistei haukkujat, ole enemppään niinko minustakkaan eijjole, mie teitä näin piiloagressiivisesti tulin mottinheeksi.

No politiikoista, jos puhuma, onneksi on kepun Kääriäinen ja niin se vihreitten Antero Vartia, net ainaki puhhuu inhimillisesti, yhteistyökykysesti ja rakentavasti ja pysyvät asiassa, minun mielestä.

Jee nytton Vaput juhlittu ja Kärpät kiitelty, nyt pari-kolme päivää arkea ja sitte taas ihmetelhään viikonloppua.

Onkos minun pakko sanoa, eijjole, mutta sanon vielä, että yks syvä ihmetyksen aihheeni on tämä maailman sotasuus. Usa on tapellu koko olemassa olonsa viehrailla mailla ja sen tallous lienee sotateollisuuen varassa. Niinko Ruottiki, vaikkei itte sodikkaan. No siis niin hyvin puhuva ja ajattelevaiselta vaikuttava Jussi Niinistö puhhuu ja tekkee sotasia hommia, en tykkää, suren J. Niinistön touhuja.

Rakastavin, kiittävin ja kunnioittavin terhveisin hilkkapien heart

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Hymyilen ja kiitän sinua Hilkka, tule käymään ja turistaan lisää;)))

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Siis miten en ole nähny näitä kommentteja ja nyt näin sähköpostissa ja kyllä ois kiva nähä, nyt lähen lappiin huomena, mutta olhaampa olemassa ja tulkaa ittekki tet, eihän met voijja näin saamattomia olla, ettei käyä kylässä!

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

Olipa taas Hilkalta oma Hilkkamainen mielipide. Näitä on aina ollut mukava lueskella.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Kalle ja syänmerkki ja kiitos!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset