Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Miksi en äänestä

No tuosta, miksen äänestä, niin esimerkiksi se vaikka, että osakeyhtiölakkiin panttiin, että osakeyhtiön tehtävä on tuottaa voittoa osakkaille VASTA VUONNA 2006.

Se laki on siis, olikohan jo 1880-luvulta ja korjattu joskus 1970-luvulla ja sitte ei kukhan politiikko ajanu tuota asiaa, vaan kaiken maailman eläke- ja työttömyys- ja pankkirahastot!!!

Siis ei siittä puhuta ees, mutta olkhon tuo kuva siittä, kuinka meile syötettään syvästi ja läpäisyperiaattelheen olemisseen ja elämisseen ja työntekkoon ahneus ja rahan ykspuolinen näkökulma.

Politiikot ei ees hoksaa, media ei sitäkhän mithän ja met tavikset ei yhtään hoksattu tuotakkaan muutosta vaikka.

Sitte se bruttokansantuote, mikähän se kuulkaa on. Sitä kasvattaa saihraanhoito ja lääkekauppa, muttei se, että met vaikka piämä hyvvää huolta ittestä ja toisista. Siinä on paljon ykspuolisuutta tänä päivänä. Ollu aikasemmin tärkeä, mutta tässä hetkessä, se vie meitä hakoteille.

Luontoäiti on hädissään ja tarttee meän apua eikä siihen auta puhheet, vaan asioitten näkeminen totuudellisesti. Politiikoila ei riitä rohkeutta sanoa, hei nyt jätämä turpheet rauhhaan ja sitä rattaa ja että kaikile perustulo ja sitte yhteisseen jakhoon loput.

Palkkatyöstä puhuminen niinko nyt puhuttaan, pitäs lopettaa, son ihana tehä työtä, jota rakastaa, johon uskoo ja jonka käsittää olevan kaikile hyväksi.

Työttmyyen hinta ei niin yksinkertasesti ole vaaraksi hyvinvointivaltiolle.

No tutkikaa ja lukekaa ja äänestäkkää, mitä itte haluatta, mie en voi pikkuäänelläni tukea nyky rahasysteemiä ja politiikkaa, jossa pienet ihmiset ja varsinki heikoimmat, nojoo kyllä tiättä.

Olkaa kuitenki rohkeita, aatelkaa ihan itte, älkää uskoko, ko meitä pelotelhaan ihan kaikella, pelkääminen tyhmentää ihmistä.

Nojoo hilkkapien, josko lopettasit ja siis en sano olevani yhtään viissaampi tai jotaki, mie vain aattelen näin.

Heihei paipai puspus t. hilkkapien ja syämmen pohjasta kirjotin, en tarkota provosoijja enkä oiken mithän, son vaan hyväksi mulle ittele kirjottaa niinko jotaki, se jäsentyy ja elämä on niin ihanaa, hyvä tavatonko sonki niin ihanaa, voikaa hyvin heart

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

"Sitte se bruttokansantuote, mikähän se kuulkaa on. Sitä kasvattaa saihraanhoito ja lääkekauppa, muttei se, että met vaikka piämä hyvvää huolta ittestä ja toisista"

Hilkka-Pien on ytimessä :)

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen

"Osakeyhtiölaki

5 §

Toiminnan tarkoitus
Yhtiön toiminnan tarkoituksena on tuottaa voittoa osakkeenomistajille, jollei yhtiöjärjestyksessä määrätä toisin."

Siitä vaan äänestämään.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Minäpoka äänestän. Äänestän kunnioituksesta niitä kohtaan, jotka ovat työllään, teoillaan ja jopa hengellään suoneet minulle sen mahdollisuuden.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Muista Hilkka, että kun jätät äänestämättä, nämä vanhat puolueet voivat käyttää ääntäsi hyväksesi etkä mahda sille mitään.

Äänestämällä ulkopuolisia puolueita, estät oman äänesi menemästä väärille puolueille.

Minä itse jatkossa äänestän ainoastaan Piraattipuoluetta, minä en vanhoja puolueita äänestä, kun he kuitenkin pettävät vaalilupaukset ja tekevät paljon pahaa kansalaisilleen.

Kannattaa muistaa tämä tulevissa vaaleissa, jos siellä esitetään veron kevennyksiä ja muuta helpottavia kansalaisten asemia, niin sitä ennen hallitus on kiristänyt niin tiukasti, että hyöty kansalaisille on oikeasti 0-luokkaa tai negatiivinen kaikesta huolimatta. Tämä vaalitäky on harhaista ja ei perustu todellisuuteen.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Hilkka on sekä ytimessä että sydämessä.
Harvinainen helmi meidän sikojen joukossa.

Kansantalouden ja hyvinvoinnin mittareissa on paljon totaalisesti pielessä.
Kuin myös tavoissa, joilla medät saadaan hyväksymään se pielessä oleminen.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Iloset kiitokset kommenteista, osassa ihanasti tulttiin yhteisymmärrykseen, hyyää yötä rakhaat ja jatkettaampa aamula ❤

Terhveisiä Torniosta, ommulla kotiseutu siellä, Peräpohjolassa, jossa ei paljon mikhän ennallaan, rakentuva ja kehittyvä seutukunta!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset