Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Pelastakaa ees Yle

Ylen paras toimittaja Jan Andersson mennee Mtv:lle ja siis meän veroeurojahan mennee Mtv:lle runssaalla käellä ja Yle on ajautumassa alas ja ulos koko mediakenttää ajatellen.

Ylen toimittajat ei voi eikä kykene kysyhmään asioitten perrään eikä kerkiä selvittään asioitten taustoja ja se näkkyy ja kuuluu, voi voi.

Mie haluaisin, että meilois yhteiskunnan omistama vappaa Yleisradio ja ihan asialinjalla, ei mithän höpereihtimisiä eikä omia köpösiä hupituotantoja kuten Hyvät katsojat.

Jan Andersson on tosiaan paras toimittaja, asiallinen, objektiivinen, korrekti, vilpittömän olonen ja provosoitumaton. Toisinko totiset haastateltavia tökkivät ja manipuloivat vihasen oloset Ylen toimittajat ylleensä.

Huomenta ja tsemppiä, kyllä se tästä, pärjäihlään!

- Hilkka Laronia

PS. Tuosta yhteiskunnan rahallisesta Mtv:n tukemisesta esim. täälä: https://www.ksml.fi/talous/MTV-sai-kolmen-miljoonan-euron-avustuksen-uutis-ja-ajankohtaistoiminnan-yll%C3%A4pitoon-ja-laajentamiseen%E2%80%89%E2%80%93%E2%80%89toinen-hakija-AlfaTV-j%C3%A4i-ilman/1086527

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän NiiloMkel kuva
Niilo Mäkelä

Kyllä kaipaan Hilkkaa mielipiteillään myös Pirkan plokeihin.
Yle on heikoilla kantimilla vaikka en itse ko toimittajaa kovin dikkaa.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Kiitos Niilo, mie tykkäsinki kirjottaa teän kans Pirkan plokeissa, mulla vain tuli kirjautumisvaikeuksia, olin fb-profiililla kirjautunu ja jostain syystä sei toiminu, ai miepä tarkistan fb:stä, että sieltä ei ole jotaki estettä. Kiitosko muistat, mieki muistan sinua ja teitä!

Käyttäjän aveollila1 kuva
Antero Ollila

Samaa mieltä blogistin kanssa, että Andersson on (tai oli) Ylen huipputoimittaja. Hän eroaa joukosta siinä, että on perehtynyt aina käsiteltävänä olevaan asiaan ja osaa kysyä myös kriittisiä kysymyksiä olematta syyttävä ja loukkaava. Myöa sikäli harvinainen toimittaja, että antaa haastateltavien puhua hyökäämättä puhumaan päälle. Hänen johtaessaan puhutetta, hän pitää huolen myös siitä, että keskustelun voittaja ei ole se, joka onnistuu puhumaan eniten toisten päälle.

Yle on eduskunnan ja hallituksen virallinen äänitorvi. Oliko Anderssonin tapauksessa myös työntöä työpaikan vaihtoon? Yle on tullut tunnetuksi siitä, että kaikkien pitää laulaa yhteen samaa melodiaa eikä ajatella liian kriittisesti hallituksen toimista. Asia kun on niin, että tällainen kriittinen suhtatuminen tulee toimittajankin tapauksessa väkisten esiin ja sen kyllä muutkin huomaavat.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@2. Olen samaa mieltä. Kaikkien toimittajien pitäisi toimia kuten Andersson tai niitä muita kuten esim. Jan Hurri, Teemu Muhonen, Juha-Pekka Raeste ja muutamia muita, joita en nyt muista.

Nämä ovat hyviä toimittajia, ketkä haluavat perehtyä asioihin syvemmin ja eivät toimi niin kuin valtaosa toimittajista tekevät julistamalla uutisia kritiikittömästi.

Niistä toimittajien tekemistä artikkeleista maksaisin mielelläni mutta en halua tukea rahoilla laaduttomista.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

YLE ei pärjää reilussa kilpailussa koska tarjonta on heikkolaatuista. Pelkkiä uusintoja ja muutenkin kuraa kamaa.

YLE pitää pilkkoa.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@5. Muissakin kanavissa on uusintoja ja roskasarjoja. Uusintoja olen laskenut eräissä sarjoissa, että niitä on esitetty uudelleen ainakin seitsemän kertaa tänä vuonna ja joka kerta joutuu poistamaan tallennetuista ohjelmista ne uusinnat, siitä tulee ne laskelmani uusinnat.

Mitä järkeä on maksaa YLE-veroa, jos ei saa kunnollisia ohjelmistoja?

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Asian tiimoilta; Onko YLE hallituksen vaiko eduskunnan valvonnassa?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Siis eduskunnan valvonnassa, mutta sipilähän taitaa aika hyvin hoitaa homman ihan itte!!!?

https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/toimie...

Eduskunta valvoo Yleisradio Oy:n toimintaa ja nimittää hallintoneuvoston. Yleisradion ylin päättävä elin on hallintoneuvosto. Sen 21 jäsentä valitsee eduskunta vaalikauden ensimmäisillä valtiopäivillä. Jäseniksi valitaan tiedettä, taidetta, sivistystyötä ja elinkeino- ja talouselämää tuntevia sekä eri yhteiskunta- ja kieliryhmiä edustavia henkilöitä.

Ylen hallintoneuvoston jäsenet, kansanedustajat:

puheenjohtaja Kimmo Kivelä, sin.
varapuheenjohtaja Arto Satonen, kok.

Mikko Alatalo, kesk.
Sirkka-Liisa Anttila, kesk.
Maarit Feldt-Ranta, sd.
Olli Immonen, ps.
Ilkka Kantola, sd.
Jyrki Kasvi, vihr.
Jukka Kopra, kok.
Hanna Kosonen, kesk.
Suna Kymäläinen, sd.
Eero Lehti, kok.
Lea Mäkipää, sin.​
Mikaela Nylander, r.
Markku Pakkanen, kesk.
Jaana Pelkonen, kok.
Jari Ronkainen, ps.
Maria Tolppanen, sd.
Matti Semi, vas.
Ari Torniainen, kesk.
Ulla Peränen, kesk.

Päivitetty 10.3.2017

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset