Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Verot ja Nenäpäivät

Luin muutamia meän tavalisten sometuksia, kuinka annatta verotettuja eurojanne Nenäpäihvään ja ostatta Roosanauhoja, tähän on tultu, hyväntekeväisyyellä rakennettaan Lastensairaalaki rikhaassa Suomessa.

Son kaverit bisnestä, joka tuottaa organisaatioilleen, ei net ilmaseksi tehe, bisnes on semmosta ja kuuluuki olla, myös hyväntekeväisyysbisneksen, jos katoma asiat rehelisesti!

Verorahat vuotaa esim.yritystukkiin ja jättifirmoihin ja mm. syöpätutkimusten rahotusta on leikattu.

Miettikää asiat ja ajatuksenne lophuun asti, haluattako olla mukana tässä ilmiössä.

Sori tästä, mutta tämä hyväntekeväisyyen varhaan siirtäminen mennee väärin.

- Hilkka Laronia

Ps. Muistattakos sen tutkimuksen, että noli köyhät, jokka anto eniten rahhaa ja pehmoleluja siinä kouluampumiskurjuuessa, joka tapahtu rikhaitten alueella Usa:ssa eikä net uhrien ommaiset ees haluhneet niitä  vasthaanottaa, nei tarvinneet maallista huomiota hättäänsä. Köyhät pihtiputtaan mummot antaa vähästään Suomessaki...!!?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Lesken ropo.
Se johtuu
1. Omista kokemuksista. Joillain empatiakyky säilyy kovissa kohtaloissa ; halu estää se, että joku kärsisi kuten itse on kärsinyt..
2. Olen kohdannut rutiköyhiä ihmisiä , jotka säälivät rikkaita . Mutta hyvin vähän tosirikkaita, jotka oikeasti tuntevat empatiaa rutiköyhiä kohtaan.

Voi miettiä, mistä tämä johtuu.
Mitä se kertoo talousjärjestelmästä ja kulttuurista ?

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Hyväntekeväisyys ei tietenkään korjaa systeemin vääryyksiä eikä turvaa kenenkään elämää.
Sen pitäisi olla hätäapu välittömässä tilanteessa ja muistutus meille itsellemme siitä, miten olennaiset asiat ovat yhteiskunnassa hoitamatta .
Henkeä ja terveyttä uhkaava köyhyys ja asunnottomuus , lasten musertava eriarvoisuus , köyhien vanhusten usein hirviömäinen kohtelu.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Hyväntekeväisyys-bisnes kertoo degeneroituneesta yhteiskunnasta, missä resursseja ohjataan kohteisiin, jotka tuntuvat keskiverto-Jäppisestä avustusseksikkäiltä riippuen siitä, mihin viiteryhmään Jäppinen haluaa itsensä liitettävän. Moni tärkeä asia jää tällöin hoitamatta.

STEA taas ohjaa avustuksensa kolmannen sektorin hallintoon, eli mitä luutuneempi järjestö, sitä suuremmat tuet. Yhtään hernesoppalautasta ei rahoiteta STEA:n rahoilla, paitsi tietysti vaalitoreilla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset