Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Hyviä käytännön tekoja

Kauhniita puhheita kyllä riittää, mutta hyviä tekoja tämä maailma kaipais?

Net osas jo 1800-luvulla puhua hoijjon tavotteista vaivaistaloissa?

Jokku sano ennen lammaa ja pörssiromahuksia 1900-luvun alussa, että kohta käy huonosti ja niin USA:ssaki joskus 2007, muttei usseimmat muistanu itte aatella oikeasti, miten on?

Opiksi ei otettu Suomessakkaan 1990-luvun alusta, sitä ei tutkita eikä hoijjeta jälkiä..?

Meän kansanedustajaehokkaat ja puolueet puhhuu nyt 2019 ikkäänkuin het vois itte ja yksin oikeasti käytännössä totteuttaa niitä hyviä ja kauhniita ideoita?

Meän mikkään rahat ei riitä sote-uudistusten kaltassiin suunnitelmien totteutuksiin, kaikki on tehty niin määräykselliseksi ja jäykäksi, hoitaja-lääkärit vaikenevat eivätkä uskalla tehä vappaasti ja politiikot ja virkamiehet keitti sopan, jotei pitäs ennää keittää, pitäs pestä koko pata ja yhtäaikaa hoitaa kaikki kansa...?

Reaalitoelliset asiat ja ilmiöt on niin monimutkasia ja hankalia, ettei puoluepomot ees uskalla puhua niistä ja media saivartellee sanoista ja pälättää essiintymisistä?

Halla-aho pyssyy ideoissaan ja saa jostain syystä ihmiset turvaahmaan hänheen, ja sillain se kokoaa kohta hallitusta kansan valtuuttamana politiikkona?

Tulleekhan meile niin iso luuta, että se siivoaa vänggällä meän valtion tallouen ja asiat, politiikkojen ja virkamiesten touhut?

Miehän olen aina äänestäny, mutta nyt en äänestä, mutta ihmetellä mie aijjon nyt ja vastaki ja varsinkiko en ymmärrä tätä maata ja sen herroja.

Siunausta ja onneaa kaunis maailma ja mithän ei tapahu turhhaan, tämei ollu pelkkää kritiikkiä, olipa vaan päällimmäiset höpinät, kiitosko sain taas sanoa.

Rakkauella Hilkka Laronia

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Äänestäminen on aika tyhmää. Jos äänestää pienpuolueita ei äänellä ole paljokaan virkaa. Jos äänestää valtpuolueita mikään ei todellakaan muutu paremmaksi, pahemmaksi menee joka vaalikausi.

Silti äänestin pienpuoluetta ja syykin oli selkeä, eli henkilökohtainen syy.

Pienpuolueiden urhoolliset ehdokkaat ansaitsevat edes muutaman äänen kovasta työstään. Sitä minun ääntä ei silti ole annettu säälistä, vaan henkilö on ansainnut äänensä, ja menköön eduskuntaan saakka, jos joku toinenkin olisi sitä mieltä. Mennään sata lasissa;)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Ymmärrän satasella valintaasti ja mieki piän peukkuja, vaikken äänestäkkään!

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Se iso luuta voi olla tuo raha, sillähän ei nykkään ole reaalivakkuuta, son velkojen ja sopimustan varassa ja joskus kupla puhkeaa?

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Miksi sinun täytyy vähän väliä ilmoittaa, ettet äänestä? Eikö vain voisi olla äänestämättä? Demokratiassa kannatusta saaneet muodostavat hallitusvallan, eivät kiukuttelevat vapaamatkustajat.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Ilonen kiitos mielenkiinnostasi Eero Pyykkölä, ko sie jaksat perehtyä minun sepustuksiin ja onneksi sie et sitä määrää, kellä mikäki valta.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Eero, saa täällä muutkin kirjoitella samasta aiheesta. Maahnmuuttovastaiset julkaisevat samaa tietoa vuodesta toiseen, demarit ilkkuvat mitä ilkkuvat vuodesta toiseen. Annetaan Hilkalle oikeus kirjoittaa. Sitä sanotaan sananvapaudeksi. Aikooko Eero Pyykkölä asettua vastahankaan yksilön vapauden kanssa?

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Joo, näin on. Minustakin on perustuslaillinen ja moraalinen oikeus olla äänestämättä mitään. En vain ymmärrä, miksi se pitää saattaa yleiseen tietoon? Onko kyseessä "kiihottaminen äänestävää kansanosaa vastaan", vai mistä on kysymys?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #8

Vaikka kuinka selittäsin, et taitas ymmärtää?

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä Vastaus kommenttiin #9

Tämmönen vamma mulla on: En ymmärrä, miksi ei mitään on jotain?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #11

Kunnioitukseni sulle ja vammalle.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

>..... ja mithän ei tapahu turhhaan.....

ooo

Kiitos Hilkka.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Kiitos Jorma❤, ihanaa tulla ymmärretyksi.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Eduskunnan 200 kansaedustajaa pitäisi valitaan niin, että nukkuvien äänien kohdalla jäisi paikka vapaaksi, eli täyttämättä. Silloin 63 % äänestystuloksella saisi 126 kansanedustajaa ja tyhjäksi jäisi loput 74 paikkaa.

Silloin äänestämättä jättäminen olisi sellainen teko, jolla olisi merkitystä.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niin, eikä silläkhään merkitystä, koska nykyeduskunta.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Jossittelu ei kannattanut?;))))))))))))))))))))))

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #16

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset