Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Kaikki blogit puheenaiheesta Maahantulokielto

Ulkopolitiikan eksperttien protesti Trumpille: ”Rajoitukset ovat arvottomia”

Ulkopolitiikan eksperttien protesti Trumpille: ”Rajoitukset ovat arvottomia”

Yhdysvaltain ulkopolitiikan kermaan kuuluvien 134:n avoin kirje presidentti Donald J. Trumpille

*

Eläköön oikeusvaltiot!

Hämmennys Yhdysvalloissa ja maailmalla on jatkunut uuden presidentin Donald Trumpin alettua virkakautensa. Kuitenkin vähä vähältä Trumpin täytyy sopeutua kaikkia Yhdysvalloissa koskeviin tosiasioihin. Yhdysvallat on sittenkin edelleen oikeusvaltio, eikä diktatuuriin liukuva maa. 

Trumpin maahantulokielto on perusteltu

------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------

Mitä on narsismi?

”Narsismiin” viitataan silloin tällöin poliittisessa retoriikassa. Viimeksi ”narsismilla” pöhäytti Vasemmistoliiton entinen kansanedustaja ja psykiatri Claes Andersson, joka julisti ruotsinkielisen Yleisradion säestämänä, että Donald Trump on ”narstistinen psykopaatti ”(narcissistisk psykopat).

Maahantulon rajoittaminen vain turvallisuuskeikauksen peite?

Yhdysvaltain turvallisuuspolitiikkaa johtavat presidentti Trump ja Michael T. Flynn. Kuka on sitten se viileä kaveri, joka näitä kahta kuumapäätä vahtii? Hän on Stephen "Steve" Bannon.

On siinä miettimistä.

Trumpin maahantulokielto on bensaa terroristeille

Yhdysvaltain tuore presidentti Donald Trump on asettanut väliaikaisen maahantulokiellon kolmeksi kuukaudeksi seitsemän muslimimaan kaikille kansalaisille. Maat ovat Syyria, Irak, Iran, Jemen, Libya, Somalia ja Sudan. Kielto koskee myös pysyvän oleskeluluvan saaneita sekä kaksoiskansalaisia, kuten sellaisia suomen kansalaisia, joilla on suomen kansalaisuuden ohella jonkin edellä mainitun maan kansalaisuus.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä