Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Kaikki blogit puheenaiheesta RAY

Uusi Veikkaus koheltaa ja säätää pelaajien rahoilla

Veikkaus pisti vuodenvaihteessa hynttyyt yhteen raha-automaateista pääasiassa vastanneen RAYn ja hevosurheilusta vastanneen Toton kanssa. Helmikuussa piti yhdistää nettipokeri Itävallan vastaavan pelimonopolin kanssa, mutta eihän siitä taas ole mitään tullut.

RAY hylkäsi avustushakemuksen -90 luvun laman uhreille

ETVK tiedote: RAY: hylkäsi avustushakemuksen -90 luvun laman uhreille

RAY hallitus on hylännyt avustushakemuksemme jonka käyttötarkoitus on vertaistuki, avustus- ja neuvontapalvelun kehittämiseen yrityksensä, henkilökohtaisen omaisuutensa tai toimeentulonsa laman uhrina menettäneille entisille pk-yrittäjäperheille ja heidän takaajilleen (Tukea laman uhreille 2015–2018).

Muutosvaatimus lähti 18.12.2015 STM:lle
Sosiaali- ja terveysministeriö voi vielä muuttaa RAY:n hallituksen hylkäyksen, ministeriön parhaaksi katsomalla tavalla.

Taisin menettää lottovoiton

Vlkaistessani kuinka käyttötilini jaksaa huomasin yllätyksekseni, että olin viime kuussa siirtänyt tililtäni Veikkauksen tilille yhteensä 60 euroa. Euromäärän suuruus vähän yllätti. En ole koskaan pitänyt itseäni minään himopelaajana, peliongelmaisesta puhumattakaan. Nyt kuitenkin tajusin olevani vähintäänkin keskivertopelaaja,  sillä olin muutama aika sitten lukenut suomalaisten sijoittavan (v.2014) keskimäärin 500 euroa vuodessa erilaisiin rahapeleihin.

Demokraatin uutisointi RAY:n avustuksista

Uusi Suomi kertoi Raha-automaatiyhdistyksen hallituksen puheenjohtajan SDP:n kansanedustaja Hanna Tainion olevan pahoillaan puolueensa Demokratti-lehden uutisoinnista koskien Näkövammaisten keskusliiton saamia avustuksia.

Demokraatti-lehden uutisessa mainittiin ministeri Laura Räty aloitteentekijäksi Näkövammaliiton avustuksen pienentämiseksi, vaikka aloitteen teki Tainion johtama RAY:n hallitus.

Myöhemmin myös SDP:n kansanedustaja Mikael Jungner katsoi, että Demokraatin  uutisoinnista pitäisi pyytää anteeksi.

Alla linkki Uuden Suomen uutiseen asiasta.

RAY:n on kohdeltava järjestöjä tasapuolisesti

Demokraatti-lehti uutisoi näyttävästi Näkövammaisten Keskusliiton vähentyneistä Raha-automaattiyhdistyksen avustuksista. Tässä muutama fakta asiaan.

 

Vahva tunnistautuminen RAYn pelikoneisiin

Suomessa on vaikea kuvitella kauppaa tai suurempaa kioskia ilman Raha-automaattiyhdistyksen pelikonetta. Mutta asian kääntöpuolena Suomessa on paljon enemmän peliongelmaisia suhteessa väestöön kuin muualla maailmassa. Viimeisimmällä laivareissullani Tallinnaan huomasin Tallinkin asettaneen laitteisiinsa tunnistimen, joka vaatii pelaajaa tunnistautumaan joko (virolaisella) henkilökortilla tai matkustajakortilla.

 

Raha-automaattiyhdistys on kyvytön toimimaan peliyhtiönä

Vain RAY - Raha-automaattiyhdistys voi olla näin kyvytön:

Sivusto järjestää kaikkien aikojen isoimman turnauksensa. Miten hommat hoituvat:

1) Aluksi ilmoitetaan turnaus yksipäiväisenä. Struktuuri on hyvin hidas, ja myöhäinen rekisteröinti on jatkumassa aamukolmen ja neljän välille.

Rahavirrat perheille ,IHANA TUKIELÄMÄ

Kaikki "sosiaalietuudet" pitää hakea erikseen.KELA:n maksamat lapsilisät,vanhempainraha,asumistuki(joka tarkistetaan vuosittain,tai tulojen muuttuessa)jne.
KELA ei maksa mitään sosiaaliturvaan kuuluvaa etuutta ilman hakemusta.Suoja osa joka nyt 2014, 300 euroa otettiin voimaan ,vähentää asumistuen määrää saman verran.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä