Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Kaikki blogit puheenaiheesta Ryöstöt

Pelastakaa edes suomalaiset!

Turvapaikkakeskustelu, kansalaisten turvattomuus, poliisien vähentyneet resurssit, uudenvuodenöiden systemaattiset häiriköinnit ympäri läntistä Eurooppaa... kaikki nämä kietoutuvat erittäin sekavaan keskusteluun.

Vaikuttaa siltä, että todellisuutta naisten ahdistelujen ja ryöstöjen suhteen suodatetaan tietoisuuteen varsin voimakkaan poliittisen korrektiuden seulan läpi niin Suomessa, Saksassa kuin muuallakin. 

Katupartiot tulivat jäädäkseen tulevaisuuden katukuvaan

 

Miksi Suomessa on enenevässä määrin katupartioita, miksi puhutaan kodinturvajoukkojen tarpeellisuudesta? Entä miksi katupartioita tietyt tahot vastustavat? Me kuitenkin saamme lukea lukuisista raiskauksista ryöstöistä ja pahoinpitelyistä, joihin todellakin syyllistyy melkoisen usein ihan muut kuin kantasuomalaiset. Kaikki tapaukset eivät taatustikaan tule edes julkisuuteen.

Tervettä itsesuojelua vai ennakkoluuloja?

Ilta-Sanomat uutisoi, kuinka turvakamerakuvien ja luultavasti myös uhrien lausuntojen perusteella ulkomaalaiset tai ulkomaalaistaustaiset miekkoset ovat viime aikoina ryöstelleet vanhuksia Helsingissä. Tekotapa toistuu samana: tekijät lyöttäytyvät uhrinsa seuraan jonkin sortin tekosyyllä, kun tämän on havaittu nostavan pankkiautomaatista käteistä ja interaktion päätteeksi rahapussi ja/tai muu arvo-omaisuus on vaihtanut omistajaa.

Lapset Euroopassa

Lapset joutuvat Euroopassakin istumaan pommisuojissa vuonna 2015. Kiitos Venäjän aggressiivisuuden.

Preparing for a Siege: Russian Roulette

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä