Ämmi Kaikilla ihmisen oikeuksilla, maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär

Kaikki blogit puheenaiheesta Tavat

Järkyttävää, vauvat ja vanhukset eivät vaihda omia vaippojaan?

Hävytön asiakas! Katso nyt, ei vie astioitaan pois keräilykärryyn? Kauheta! Millaisen siivon jättivät jälkeensä vappujuhlijat? Järkyttävää! Niin hieno puistokonsertti ja millaisen sotkun jättivät jälkeensä?

Ei mene kauan, kun koti-illallisilta alkaa tulla media juttuja; ”Julkkiksella oli vieraat illallisella, jättivät sika siivon. Eivät korjanneet astioita pöydästä, saatikka pesseet niitä.” ”Kyllä oli taas vieraat, tallustelivat kengillä sisällä.”

Ei nähdä, että missä on se ongelma?

Vihdoinkin silmäni avautuivat

Julkisuudessa on päättäjien taholta hehkutettu monikultturisuutta. Olen pohtinut asiaa, ja tullut täysin päinvastaiseen lopputulokseen.

Jokaisessa valtiossa on vuosikymmenten saatossa kehittynyt oma kulttuuri, tavat ja identiteetti. Nyt alkanut kehitys on vakava uhka Suomen kansalaisten itselleen luomaa elämäntapaa ja kulttuuria kohtaa. Se on kuin heittäisi hiekkaa luistinradalle.

Vanha suomalainen sananlasku sanoo; mitä useampi kokki, sitä huonompi soppa. Minusta tämä sananlasku kertoo selvästi sen, mitä ajanmittaan tapahtuu, jos alkanut kansojen vaellus saa jatkua.

Kahvilakulttuurista alkoholikeskusteluihin

Keskustan olutkohu on saanut ihmiset harmistumaan, nauramaan, moittimaan ja myös miettimään monelta suunnalta alkoholiasiaa. Itsekkin muistan viime vuodelta haastattelun aamuteeveestä. Lääkäripäivien jälkeen lääkäriliiton edustaja nosti teemaksi suomalaisen naisten alkoholinkulutuksen.

Kielletään v***u kaikki!

Otsikko "kielletään vittu kaikki" kera Päivi Räsäsen kuvan on jo jonkin aikaa kiertänyt sosiaalisessa mediassa. Itse en tiedä enkä edes välitä tietää kuvan lähtökohtaa ja taustaa, mutta kuvastaa nyt omaa tuntemustani, kun luin tämän päivän IS  uutisoinnin: "Suvivirren laulaminen kouluissa saatetaan kieltää". Mitä ihmettä! Kielletään sitten kaikki.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä